ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (Π/Κ) ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με τη συμμετοχή των αθλητών που έχουν πιάσει τα όρια του Πανελληνίου πρωταθλήματος (Π/Κ) αλλά και την προσθήκη μερικών χωρίς το όριο (που δικαιούνται) ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα δηλώσει «Παρών» και στη Λάρισα στις12-13.7.14. Συνοδοί προπονητές ο κ. Παπαϊακώβου Γεώργιος και ο κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος. Αρχηγός αποστολής ο κ. Τριανταφύλλου Ευάγγελος. Την αποστολή συνοδεύουν εκτός από τον κ. Σολομωνίδη Βλαδίμηρο (ως Μέλος του Δ.Σ.) και μέλη των οικογενειών των αθλητών και των αθλητριών μας. Ευχόμαστε σε όλους να περάσουν καλά και ευχαριστούμε τα “Φλώρια” που μας δίνουν την ευκαιρία να ζήσουμε ο καθένας από την πλευρά του το μεγαλείο του αθλητισμού μέσα από τη συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Στην κατηγορία των  Παίδων  τελικά θα αγωνιστούν οι: Τριανταφύλλου Γεώργιος, Ρουσομάνης Αθανάσιος-Ραφαήλ, Σολομωνίδης Απόστολος  στο επί κοντώ. Ο Μπαλίδης Θεόδωρος στα 400μ., ο Μουρουδέλης Δημήτριος στο Μήκος και  για τη σκυταλοδρομία 4Χ100 οι : Δρόσος Φ., Τριανταφύλλου Γ., Ρουσομάνης Αθ., Μουρουδέλης Δ., και Μπαλίδης Θ.).
Στην κατηγορία των Κορασίδων τελικά θα αγωνιστούν οι: (Κυριακίδου Στεφανία-Αντωνία, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα-Θεοπούλα, στο επί κοντώ). Η Ανανιάδου-Κόκκοτα Ευφροσύνη στα 200μ.
Η κατετρίνα  Ευσταθίου τελικά δεν θα μπορέσει να ζήσει τα συναισθήματα ενός Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Π/Κ) λόγω προβλήματος υγείας. Ευχόμαστε στην Κατερίνα περαστικά και γρήγορα σιδερένια. Ζητούμε συγνώμη από τα κορίτσια της ομάδος 4Χ100 (Κυριακίδου, Θεοδωρίδου, και Ανανιάδου-Κόκκκοτα) που λόγω του προβλήματος που προέκυψε δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην 4Χ100.  Όμως μέσα στο παιχνίδι του αθλητισμού είναι και οι τραυματισμοί ή τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ευχόμαστε την επόμενη φορά να είστε όλες γερές και δυνατές και να ζήσετε όλα όσα χάνετε από συτό το πρωτάθλημα.
Η προκήρυξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος Π/Κ.
ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: 
ΠΑΙΔΕΣ,   ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

print

Written by