ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΞΕΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο Κ. ΒΡΑΝΑΣ ΜΕ (38)

Μολονότι ο τελικός των έλξεων έχει οριστεί να γίνει την Παρασκευή 12.12.14 αναγκαστήκαμε να επιτρέψουμε στον Κώστα Βρανά να ξεκινήσει από σήμερα «τον τελικό». Ο Κώστας δεν θα βρίσκεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη αφού έχει προγραμματίσει ταξίδι για τη Γερμανία. Ζήτησε να αγωνιστεί σήμερα και του το επιτρέψαμε,  εφόσον πέρασε κανονικά στον Τελικό.

Με 22 έλξεις (Β Λαβή) και 16 (Α λαβή) συγκέντρωσε άθροισμα (38 έλξεις).
Το άθροισμα των 38 είναι μια πολύ καλή επίδοση αν αναλογιστούμε ότι το αγώνισμα του Κώστα είναι οι δρόμοι (Ημιαντοχής-αντοχής) και όσοι στοχεύουν στα μετάλλια, θα πρέπει να κουραστούν για να τον περάσουν.

Καλό ταξίδι Κώστα και να παρακολουθείς τη σελίδα μας, από όπου θα μάθεις τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος έλξεων.

Με την απουσία των Στυλιανού και Πατσουκάκη αναμένεται ένας δυνατός αγώνας τον οποίο θα παρακολουθήσουμε με μεγάλη αγωνία. Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν!

Η αλήθεια είναι ότι το όριο των 30 έλξεων (15+15) για τα αγόρια και των  18 (9+9) για τα κορίτσια, για να δικαιούται κάποιος να αγωνιστεί στον Τελικό, είναι αρκετά υψηλό. Σίγουρα όσοι καταφέρουν να περάσουν στον τελικό, έχουν ήδη διακριθεί.

Προκαταβολικά δηλώνουμε ότι μας έχουν εντυπωσιάσει αρκετοί και αρκετές και περιμένουμε να δούμε τη δύναμη της θέλησης στον τελικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1.       Οι μικροί και οι μικρές θα αγωνιστούν στο μικρό μονόζυγο (θα το σηκώσουμε ώστε να μην φτάνουν να ακουμπήσουν κάτω οι αθλητές) και οι μεγάλοι/ες στο μεγάλο μονόζυγο.
2.       Αγωνίζονται πρώτα τα κορίτσια και μετά τα αγόρια.
3.       Αρχίζουμε όλοι με Α΄ λαβή και συνεχίζουμε με Β΄.

Α΄ ΛΑΒΗ

1.       Οι αθλητές (όλων των κατηγοριών) θα χωριστούν σε δύο γκρουπ : (Το γκρουπ των όμορφων και το γκρουπ των δυνατών).
2.       Πρώτο θα αγωνιστεί το γκρουπ των όμορφων και μετά των δυνατών.
3.       Η σειρά των αθλητών/τριών για κάθε γκρουπ, θα καθοριστεί (για την Α΄ λαβή) με κλήρωση.

Β΄ ΛΑΒΗ. 

1.       Πάλι θα προηγηθούν οι όμορφοι, αλλά τώρα ξεκινούν όσοι έκαναν τις λιγότερες έλξεις με την Α΄ λαβή και ακολουθούν αυτοί με τις περισσότερες.
2.       Ακολουθεί το γκρουπ των δυνατών, επίσης με σειρά -αντιστρόφως- ανάλογη με τον αριθμό των έλξεων με Α΄ λαβή· (αυτοί με τις περισσότερες έλξεις -με Α΄ λαβή- αγωνίζονται τελευταίοι).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

1.       Το σαγόνι θα πρέπει να περνάει πάνω από την μπάρα.
2.       Δεν επιτρέπεται ταλάντευση στη μέση.
3.       Όχι πτώση απότομη για λύγισμα της μπάρας.
4.       Θα επιτραπεί το λύγισμα των γονάτων εφόσον δεν ακολουθεί εκτίναξη για να γίνει η έλξη.

Στους τρεις πρώτους νικητές σε όλες τις κατηγορίες (2 κατηγορίες αγοριών  & 2 κοριτσιών), θα δοθούν Διπλώματα και μετάλλια.

Ραντεβού για τον τελικό των ΕΛΞΕΩΝ στο μονόζυγο, την Παρασκευή 12.12.14 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.   20:30 Αρχίζουν οι αγώνες, στα δύο μονόζυγα.

print

Written by