ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Εκ μέρους της Επιτροπής Διοίκησης του Σταδίου γίνονται σοβαρές προσπάθειες για θέρμανση. Οι προσπάθειες αυτές επιτέλους αποδίδουν καρπούς και σύμφωνα με τον κ. Π. Πετρίδη διευθυντή του Σταδίου, από τη Δευτέρα 12.1.14 σε όλο το Στάδιο θα υπάρχει θέρμανση. Σταματάμε τις γκρίνιες και πορευόμαστε μέχρι τη Δευτέρα «ψύχραιμοι».
Όλες αυτές τις παγωμένες ημέρες, οι αθλητές που γυμνάζονται στις κρύες αίθουσες (γιατί υπάρχουν και ζεστές!) προσπαθούν κυρίως να μην τραυματιστούν ακολουθώντας προγράμματα προσαρμογής στο κρύο.  Ιδιαίτερα για τους επικοντιστές, ούτε λόγος για «σοβαρά» άλματα.  Με τέτοιο κρύο, το να «πιάσεις» το κοντάρι είναι κατόρθωμα. Αν θέλεις δε να κάνεις “σοβαρά” άλματα, (με τα ανάλογα κοντάρια) πρέπει να είσαι «Σκανδιναβός» ή τουλάχιστον να Σκανδιναβοφέρνεις … π.χ. Θεοφάνης!
Όσοι γυμνάζονται στην αίθουσα του επί κοντώ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ -για σήμερα- θα «παίξουν τις κουμπάρες» για να ζεσταθούν. Τυχεροί αθλητές (της πλευράς του ψυγείου)! συνηθίζετε και στο κρύο χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια! Αυτό και αν είναι «προνομιακή» αντιμετώπιση. Τυχεροί-οι-οι-οι-οι.

print

Written by