ΕΝΤΟΛΕΣ «ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ» – ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Μολονότι πέρασαν αρκετές ημέρες από την επιστροφή μας από Κωνσταντινούπολη, για τους Βαλκανικούς δεν γράψαμε λέξη. Με την απουσία μας των τριών ημερών μαζεύτηκαν τα θέματα που έπρεπε να τακτοποιήσουμε και δώσαμε προτεραιότητα σε αυτά.
Δεν θα μπορούσα να μη σχολιάσω την εντολή που έδωσε η Διεύθυνση του Καυτανζογλείου στους ανθρώπους της security“Να ελέγχουν τα Μεγάλα Δελτία για να δουν αν είναι θεωρημένα από το γιατρό». Τα μεγάλα δελτία βρίσκονται στα γραφεία των συλλόγων και παραδίδονται στους αθλητές μόνο στη συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα. Αμέσως μετά επιστρέφουν στο σύλλογο για να μη χαθούν. Οι αθλητές έχουν τα μικρά δελτία τα οποία μέχρι τώρα έδειχναν για να αποδείξουν ότι είναι αθλητές.
Οι οποιεσδήποτε ενστάσεις μας έπεσαν στο κενό αφού οι άνθρωποι της “Security” απαντούν -σωστά- «τέτοια εντολή έχουμε».  Για χάρη των ανθρώπων της “Security” για να μη τους φέρνουμε σε δύσκολη θέση, φάγαμε τρείς ημέρες για να [σκανάρουμε τα Δελτία, να τα χωρίσουμε σε ΝΕΑ (2014-2015), σε παλαιά (θεωρημένα και Μη), να τα τυπώσουμε (μπρος πίσω)]  και να τα δώσουμε στους αθλητές για να τα δείχνουν στους φύλακες της “Security” για να τους επιτρέπεται η είσοδος για προπόνηση!
Υπάρχουν τόσα κενά σε αυτή την εντολή που προτιμώ να την ξεπεράσω γιατί δεν αξίζει να συζητάμε για τόσο «διάτρητες» εντολές.
Απλά συμμορφωθήκαμε, για χάρη των ανθρώπων της “Security” όπως και πριν δυο χρόνια που δώσαμε τις φωτογραφίες όλων των αθλητών στο Στάδιο για να βγάλουν ταυτότητες για τα παιδιά και δεν τις ξαναείδαμε πουθενά!
Με τέτοιες εντολές ο μόνος που χάνει είναι αυτοί που τις δίνουν, χωρίς να τις μελετήσουν. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ταλαιπωρούν όσους θέλουν να είναι «τυπικοί».

print

Written by