ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ «ΣΤ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ» ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των ΣΤ  αγώνων στη μνήμη «ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ». Με την προσπάθειά τους Τίμησαν -όπως Του άξιζε- τον προπονητή που γαλούχησε στον αθλητισμό αμέτρητους αθλητές και αθλήτριες. Ακόμη και ο πιο αυστηρός κριτής δεν θα μπορούσε να μην παραδεχτεί ότι η προσπάθεια των διοργανωτών ήταν πολύ πετυχημένη.

Από νωρίς φάνηκε ότι κάποιοι κοπίασαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα και θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Kids’ Athletics : Ομαλά κύλισαν οι αγώνες των μικρών αθλητών, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τα παιδιά το χάρηκαν, οι γονείς έφυγαν ευχαριστημένοι και όλοι πήραν το μήνυμα – Τιμούμε έναν προπονητή που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έχουμε τέτοια αποτελέσματα μέσα από τον αθλητισμό.

Αγωνιστικό πρόγραμμα:  Τόσο η συμμετοχή όσο και οι επιδόσεις θα πρέπει να ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς κριτές. Σημασία έχει ότι οι αγώνες κύλισαν ομαλά. Όσοι βρέθηκαν στο Στάδιο χάρηκαν τον συναγωνισμό των αθλητών και χειροκρότησαν την κάθε προσπάθεια. Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στη γιορτή αυτή του αθλητισμού, που στόχο είχε να Τιμήσουμε τον προπονητή και άνθρωπο ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ “KIDS”
Δύο λόγια και για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που με την παρουσία τους Τίμησαν τη μνήμη του Κυρ ΝΙΚΟΥ.
Από νωρίς ξεκίνησαν οι δύο ομάδες των μικρών μας αθλητών. Όπως και να έχουν τα αποτελέσματα, οι αθλητές και αθλήτριες των ομάδων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα πήγαν περίφημα. Προλάβαμε και απαθανατίσαμε μερικά στιγμιότυπα από την αγωνιστική τους παρουσία και σας τα παρουσιάζουμε.
Ευχαριστούμε τις προπονήτριες συνοδούς των παιδιών μας κ.κ. Δήμα Νικολέττα και Μαρία Κυριακίδου, η παρουσία τους στο γήπεδο δεν πέρασε απαρατήρητη …

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Με τη συμμετοχή 1 αθλητών και αθλητριών, την παρουσία των προπονητών και γονέων του συλλόγου, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ Τίμησε τον ΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ που -εκτός των άλλων- υπήρξε και Ιδρυτικό Μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μαζί με τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ και πολλούς άλλους.

Ξεχώρισαν – πήραν Μετάλλια οι:
ΒΡΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
:  Ο Κώστας ήταν 2ος στα 1500 με 4’02”90. Η επίδοσή αυτή  αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου κατά σχεδόν  (8) δευτερόλεπτα Α! το Φλώρο!  Τα συγχαρητήρια μας ξεκινούν από τον προπονητή του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο και καταλήγουν στον Κώστα Βρανά. Κούκλε! Καλό το 4’02”90 αλλά ως εκεί!  Χωρίς τη φανέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  κάτω από 4’ δεν κάνεις με τίποτε!!!

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ: Ο Θεοφάνης σήμερα κέρδισε το άλμα επί κοντώ με 4.80 (not bad). Ο αγώνας του όμως είχε δύο πρόσωπα. Το ένα δεν τον κολάκευε καθόλου, έμοιαζε αγνώριστος … Φλώρος! Το δεύτερο όμως ήταν το γνωστό πρόσωπο του Θεοφάνη, αυτό που, πολλά χρόνια πριν, ο κ. Γάκης Δημήτριος περιέγραψε με δυο λόγια, λέγοντας: «Τσαμπουκάς ο μικρός», που σε πιο ελεύθερη μετάφραση διαβάζεται και ως «Γάτος» ο Θεοφάνης. Κούκλε, κάτι για 5.00μ. μου είπες … λόγια; Σου δίνω μια βδομάδα αλλιώς, από όσα λες θα πιστεύω μόνον το 99%!

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ-ΘΕΟΠ.: Η Μαρκέλλα ήταν 3η στο επί κοντώ με 3.10 (καλούτσικα αλλά … ούτε 3.20)!

ΚΟΥΡΟΥΚΑΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναγιώτης ήταν 3ος στη Σφαίρα με 12.27, που αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου. Τα παλαιό είχε ο Μακρής Νίκος από το 2006 με 12.23μ. Μπράβο Παναγιώτη, σιγά μην πω μπράβο και στον προπονητή σου, που τον έχω στην “μπούκα”. (Αγόρι μου, ο Ερρίκος θα την πληρώσει πάλι… δεν μπορεί, κάποτε θα “πεινάσει” το παιδί!!!)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by