2ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για μια ακόμη χρονιά, την 6η συνεχόμενη, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Στίβου, Τιμούν και γιορτάζουν, ΝΑΙ -γιορτάζουν- τη μνήμη του Δάσκαλου ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

725 αθλητές και αθλήτριες θα παρελάσουν (πρωί και απόγευμα) από το Καυτανζόγλειο Στάδιο -και το κυριότερο- θα ακούσουν και θα μάθουν γιατί Τιμούμε με τόση «σοβαρότητα» τη μνήμη αυτού του ΑΝΔΡΑ.  Ανάλογος θα είναι και ο αριθμός των φιλάθλων που θα επισκεφτούν το Στάδιο πρωί και απόγευμα. Οι επισκέπτες φίλαθλοι -ως γονείς- θα καμαρώσουν τα παιδιά τους δεν θα μείνουν όμως μόνον εκεί. Θα ακούσουν οι ίδιοι και στη συνέχεια «με τη μαεστρία» του γονέα που νοιάζεται για το παιδί του, θα εξηγήσει γιατί οι συμπεριφορές όπως του Δάσκαλου ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ είναι τόσο «αγγελικά πλασμένες».

Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και οι τροποποιήσεις που επήλθαν στον αγωνιστικό χώρο (π.χ. έχουμε και 2ο στρώμα στο επί κοντώ) ανάγκασαν την οργανωτική επιτροπή  να τροποποιήσει ελαφρά το πρόγραμμα.

Το νέο πρόγραμμα,  προσαρμόστηκε στις χρονικές απαιτήσεις των αγωνισμάτων. Π.Χ. αφήσαμε περισσότερο χρόνο ανάμεσα στα αγωνίσματα αφού για τα 77 άτομα στα 200μ. θα χρειαστούν τουλάχιστον 8- 9 σειρές, για να μην πούμε ίσως και 10.

Στο ΝΕΟ πρόγραμμα, δίπλα σε κάθε αγώνισμα, φαίνεται και η αριθμητική συμμετοχή των αθλητών (οι μπλε αριθμοί). Επίσης για να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν όλοι στο ιδιαίτερο αγώνισμα το ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ προσαρμόσαμε τα αρχικά ύψη στις δυνατότητες των αθλητών. Οι αθλητές ανάλογα με τις δυνατότητές τους -και όχι την ηλικία τους-  θα επιλέξουν να αγωνιστούν είτε στο στρώμα με υψηλό αρχικό ύψος είτε με χαμηλό αρχικό ύψος. Θα υπάρχουν δύο πινάκια σε κάθε στρώμα (Α-Ε) και (Π-ΠΠ/Α) και το αποτέλεσμα θα γίνει η κατάταξη από τα δύο πινάκια για κάθε ηλικιακή κατηγορία (Α-Ε) μαζί και (Π-ΠΠ/Α) μαζί. Το αντίστοιχο θα συμβεί και στις Γυναίκες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσους θα συμβάλουν στο να Τιμήσουμε τη μνήμη των Ανδρών που επιλέξαμε, καθώς και όλους όσους με -κάθε τρόπο- βοήθησαν στο να πάρει σάρκα και οστά αυτή η εκδήλωση.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ

Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Κατσίκας Φώτιος

print

Written by