Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ

Το καλό του συλλόγου είναι ότι δεν χάνουμε την ευκαιρία να μάθουμε από τις παραλείψεις μας και ίσως από τα λάθη μας. Δεν αφήνουμε ευκαιρία να πάει χαμένη.

Διοργανώνουμε  ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ, σελίδες οι παρατηρήσεις, τι πήγε καλά, τι δεν πήγε, ποιοι συμπεριφέρθηκαν σωστά και ποιοι ΟΧΙ, ποιοι βοήθησαν, ποιοι υποσχέθηκαν να βοηθήσουν αλλά δεν το έκαναν, τι δεν δούλεψε σωστά και πώς θα λειτουργούσε καλύτερα για τον επόμενο χρόνο κ.α. ….  Έτσι, και μόνον έτσι, ελαχιστοποιούμε τις παραλείψεις και μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Το ίδιο θα έπρεπε να γίνεται σε όλους τους «Φορείς» που επαναλαμβάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τις ίδιες εκδηλώσεις π.χ. ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, ΣΕΓΑΣ κ.ά.  (το αφήνουμε για να μη μας πάρει η νύχτα……).

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ
Δέκα από τους 11 προπονητές (περαστικά στην κ. Ελένη μας), συναντηθήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε (οι περισσότεροι με μέτρο …!) και ανταλλάξαμε απόψεις.

Ζητήθηκε να γνωστοποιήσουμε, την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με το σύλλογο και του χρόνου και κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου (σε επίπεδο προπόνησης).

Από την κουβέντα προέκυψε: Για την επόμενη χρονιά, θα έχουμε  μικρές αλλαγές στο προπονητικό δυναμικό (λόγω σπουδών και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).  Επίσης έγιναν προτάσεις για περισσότερο ευέλικτο πρόγραμμα στον καταμερισμό των γκρουπ.  και στον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Οι προτάσεις θα κατατεθούν στο Δ.Σ. το οποίο και θα αποφασίσει για την τελική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΡΟΥΠ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ
Ενημερώνουμε από τώρα τους γονείς για να το έχουν υπόψη τους στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το κυριότερο που προτάθηκε είναι:  Στα τμήματα που ο αριθμός των παιδιών δικαιολογεί να γίνουν δύο γκρουπ, θα δώσουμε περισσότερες επιλογές για τις ημέρες και ώρες προπόνησης. Για κάθε ηλικιακό γκρουπ  θα λειτουργήσουν δύο ωράρια:  Πρώτο  γκρουπ: (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) και Δεύτερο γκρουπ :(Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή). (Αφήνουμε το Σάββατο ελεύθερο στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ για να μην περιορίσουμε τις οικογένειες το ΣΚ.). (όμως το κάθε παιδί θα πρέπει να διαλέξει το γκρουπ που θα τον βολεύει περισσότερο. Δεν θα επιτραπεί στο ίδιο παιδί να παρακολουθεί και τα δύο γκρουπ, γιατί π.χ. κάποια μέρα δεν θα τον βολεύει).  Απλά, εκείνη την ημέρα δεν θα έρχεται.

Τα ωράρια αυτά θα εξαρτηθούν: 1) Από την έγκριση του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 2) Από τον αριθμό των παιδιών σε κάθε γκρουπ. 3) Από τη λειτουργία του Σταδίου, κυρίως τις «εντολές» για το πότε μπορούν να προπονούνται οι Ακαδημίες.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ:
Υπενθυμίζουμε, ότι για να γίνουν δεκτά στα τμήματα των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα παιδιά, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα πέντε τους χρόνια (5+).
Ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα να μη κάνει δεκτά παιδιά, που δεν είναι συνεργάσιμα, που δημιουργούν προβλήματα στα άλλα παιδιά και που η συμπεριφορά τους μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα στα ίδια ή και στα άλλα παιδιά.

ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ:
Να περάσετε ένα ευχάριστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και από τις 2 Σεπτεμβρίου, που πρωτοεμφανιζόμαστε θα περάσουμε μία με δύο εβδομάδες και μετά θα οριστικοποιήσουμε τα ωράρια προπόνησης των παιδιών μας.

Έγκαιρα θα ενημερώσουμε μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα τους ενδιαφερόμενους γονείς για τα προγράμματα και τα ωράρια των προπονήσεων.
Προσοχή: Έχουμε δημιουργήσει ένα γκρουπ «ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ» κυρίως από γονείς που βρίσκονται πιο κοντά στο σύλλογο και οι οποίοι μας έδωσαν το e-mail τους. Τις κατά καιρούς ανακοινώσεις του συλλόγου που αφορούν στα παιδιά μας, τις κοινοποιούμε και στην ομάδα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ. Όποιος από τους γονείς θέλει να γίνει ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ δεν έχει παρά να μας στείλει την αίτηση Ενεργού Μέλους συμπληρωμένη.

Επίσης, Χωρίς να είστε ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ, αν μας στείλετε το ε-μαιλ σας (στο: fotkatsi@phed.auth.gr), θα σας κοινοποιούμε τις όποιες αποφάσεις-ανακοινώσεις του συλλόγου, που σας αφορούν.

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ – ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Υ.Γ. Μέχρι τέλος Ιουνίου (Δευτέρα 29 Ιουνίου) όσα παιδιά από τις Ακαδημίες βρίσκονται ακόμη Θεσσαλονίκη, έρχονται κανονικά στις προπονήσεις, οι προπονητές-τριες θα βρίσκονται στο Στάδιο κανονικά.

print

Written by