ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ – ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Με μεγάλη συμμετοχή στα περισσότερα αγωνίσματα άρχισε το πρωί στο Καυτανζόγλειο αλλά και στους Αμπελόκηπους (οι μεγάλοι δρόμοι και το Βάδην), το 25 Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών.
Μας ζητήθηκε από τους διοργανωτές να βοηθήσουμε στη διεξαγωγή του επί κοντώ, και ανταποκριθήκαμε με ευχαρίστηση. Βοηθήσαμε από τη θέση του Εφόρου του αγωνίσματος.
Έχοντας τον πρώτο λόγο στο αγώνισμα, δεν έχασα την ευκαιρία να απαθανατίσω όλους τους συμμετέχοντες στο αγώνισμα και όπως βλέπετε οι αθλητές με τιμήσανε τοποθετώντας με δίπλα στη μοναδική γυναίκα του αγωνίσματος, την κ. DanielaMilitaru.
Στη φωτογραφία βλέπετε τους συμμετέχοντες (21 άνδρες και 1 γυναίκα),  που αγωνίστηκαν από την κατηγορία των 35-39 μέχρι  και την κατηγορία 80-84!
Ο Αγώνας υπήρξε καταπληκτικός με τον Έλληνα αθλητή Παυλάτο Αριστείδη (40-44) να πετυχαίνει την καλύτερη επίδοση του αγώνα 3.70.
Συγχαίρουμε τους «μπαμπάδες» των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ:   
κ.κ Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο που ήταν 1ος (35-39) με 3.40, τον κ. Ρίζο Ανδρέα που επίσης ήταν 1ος (45-49) με 3.60 καθώς και τον κ. Τηλέμαχο Χατζητάκη (45-49) που, αν και τραυματισμένος, έκανε ένα άλμα με μεταλλικό παλμό στο 3.00 μ. και κατετάγη 3ος.
Ο κολλητός μου κ. Νίκος Καρατάσος (60-64) με 2.80 ήταν 2ος. Οι φωτογραφίες από το πρωινό πρόγραμμα των Βαλκανικών στο Καυτανζόγλειο.
Τα αποτελέσματα από τη σελίδα των Βετεράνων αθλητών ΕΔΩ

print

Written by