ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 18.10.15 – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΕΚΔΡΟΜΗ:  ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ – ΚΑΣΤΑΝΑ  & ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ (ΚΥΡΙΑΚΗ 18.10.15).

Πρώτη φορά δυσκολεύομαι να αρχίσω!
Θέλω να σας βάλω στο κλίμα της εκδρομής που ετοιμάζει η οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το πρωί και το σκέφτομαι! Κανονικά θα έπρεπε να περιμένω μέχρι την Τετάρτη (έτσι συμφωνήσαμε με τους προπονητές) για να μαζέψω τις δηλώσεις συμμετοχής και να κινηθούμε ανάλογα. Έλα μου όμως που δεν κρατιέμαι!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λίγο ο κ. Μουρουδέλης, που με «μια κουβέντα» που είχε με τους γονείς στο κυλικείο μου έφερε λίστα με 65 συμμετοχές! λίγο το ότι δεν έχουμε πολλές μέρες να το οργανώσουμε … το ξεκινάμε από τώρα.

Αν με μια κουβέντα μαζεύτηκαν ήδη 65 χωρίς τα μέλη του Δ.Σ., χωρίς τους προπονητές και από τόσο νωρίς … ίσως να μη μας «σηκώσει» ο Χορτιάτης.

Ποιος νοιάζεται για το αν μερικοί φίλοι δηλώσουν και τελικά δεν έρθουν. Αυτός ήταν ο φόβος μας  και γιαυτό ζητήσαμε τα 5€ για κάθε δήλωση συμμετοχής (για να ξέρουμε πόσα κρεατικά να παραγγείλουμε).  Ε! και αν μερικοί φίλοι δηλώσουν και δεν έρθουν δε χάλασε και ο Κόσμος. Το πολύ πολύ να μας μείνουν 50 ή 100 σουβλάκια ή θα … τα φάμε εμείς! Αρχίζω δίαιτα από τώρα, με γιαουρτάκι θα «τη βγάζω» μέχρι την εκδρομή!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14.10.15

Δηλώστε στους προπονητές των παιδιών σας συμμετοχή στην Εκδρομή μέχρι την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου (πληρώστε και 5€ για κάθε συμμετοχή). Τα 5€ θα τα υπολογίσουμε στο τέλος, στο «λογαριασμό».

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
Τα 5€ θα τα συγκεντρώσουμε -ως προκαταβολή. Αν κάποιος δηλώσει και  χωρίς να μας ενημερώσει μέχρι το τέλος της  προπόνησης της Παρασκευής, τελικά δεν έρθει, τα 5€  τα έχασε, θα καλύψουν μέρος του λογαριασμού. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το μάθαμε και το τηρούμε.

Θα επιστραφούν τα 5€  σε όποιον δηλώσει αδυναμία συμμετοχής για οποιοδήποτε λόγοέγκαιρα (πριν το τέλος της προπόνησης 21:00, της Παρασκευής 13.10.15).

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Την Παρασκευή, θα συμβουλευτούμε την Ε.Μ.Υ. για να μάθουμε για τον «καιρό». Μόνον αν η ΕΜΥ μας πει ότι «ο καιρός δεν το επιτρέπει» μόνον τότε θα ακυρώσουμε την εκδρομή. Να ξέρετε ότι δύσκολα ακυρώνουμε εκδηλώσεις αλλά και ο καιρός, μας κάνει τα χατίρια.
Το πολύ πολύ να πάρω και κανένα τηλέφωνο σε κάποιους καλούς φίλους «εκεί ψηλά» και να ρυθμιστεί «άνωθεν» και το θέμα με τον καιρό!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στο Χορτιάτη θα περπατήσουμε, θα μαζέψουμε κάστανα (να πάρετε σακούλια μαζί σας!) και μετά θα «τσικνίσουμε». Η ψησταριά που θα έχει στηθεί από νωρίς θα μας συγκεντρώσει και όλοι μαζί σε μικρές παρέες γύρω γύρω από την ψησταριά θα περιποιηθούμε τα ψητά που θα μας έχουν ετοιμάσει οι «ψητάδες μας».

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Περνάω την πρόχειρη λίστα που μου έφερε ο κ. Μουρουδέλης, κυρίως για να δείτε ότι θα έχετε παρέα και να δηλώσετε και εσείς.

Πολλά πράγματα, που ίσως δεν θα τα κάναμε μόνοι μας, όταν  τα ξεκινάμε για τα παιδιά «μας» και την παρέα τους, ανακαλύπτουμε ότι δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη κατάληξη, όσο και αν τα σχεδιάζαμε με άλλα κριτήρια. Οι μπόμπιρες έχουν τόση δύναμη που για να περάσουν καλά τα παιδιά «θυσιάζονται» οι γονείς και πηγαίνουν εκδρομή με «αγνώστους», με ανθρώπους που μέχρι χθες δεν τους ήξεραν!
Ποιος θα πήγαινε εκδρομή χωρίς τους κολλητούς του; Κανένας!

Έλα μου όμως που θα είναι και ο φίλος του μπόμπιρα. Έλα μου που αφού οι μπόμπιρες θα παίζουν μαζί και οι γονείς «θα θυσιαστούν» και θα τολμήσουν να ανοίξουν πανιά για καινούριες γνωριμίες για χάρη των παιδιών τους.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μερικές φορές αυτού του είδους οι γνωριμίες καταλήγουν στις πιο καλές οικογενειακές φιλίες.  Είθε!  για τον καθένα μας.

Η ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ 2015 – ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (από την περσινή εκδρομή του 2014).

print

Written by