ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΝΗ ΜΠΕΛΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗ-ΦΑΝΟΙ;

Μπαμπάδες και μαμάδες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ … σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γιατί κοντά σε εσάς ζούμε και εμείς, “Όλη η οικογένεια” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, την κάθε -σημαντική στιγμή- της ζωής των παιδιών σας. Αν δε αναλογιστούμε ότι, για τους μπόμπιρες κάθε τι το καινούριο από τα τόσα που βιώνουν κοντά μας, αποτελεί «σημαντική στιγμή της ζωής τους», τότε χωρίς να το επιδιώκουμε, μπαίνουμε και εμείς στο πλάνο των φωτογραφιών της κάθε περίστασης. Φανταστείτε σε πόσα «πλάνα» βρίσκονται όλοι εκείνοι που ασχολούνται με παιδιά, χιλιάδες για το καθένα!

Να πια είναι η δυσκολία του επαγγέλματος όσων ασχολούνται με παιδιά “του δίκοπου μαχαιριού”. Θα πρέπει σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους να είναι «οι καλύτεροι» αν θέλουν να προσφέρουν και -έτσι- να τους θυμούνται. Όμως, το έχω ξαναγράψει, ποιος είναι εκείνος ο δάσκαλος, εκείνος ο προπονητής … που θα είναι «άψογος» για κάθε -σημαντική στιγμή- των τόσων παιδιών “του”;

Δεν διεκδικούμε τον τίτλο του «άψογου».
Δεν υποστηρίζουμε ότι «πιάνουμε» όλες τις «σημαντικές στιγμές» για το κάθε παιδί “μας”. Όμως έχουμε το “νου” μας, προσπαθούμε και “νοιαζόμαστε”.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν παρόντες «παντού και πάντα», πώς θα ήταν δυνατόν;

Εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε και -δε μας ενδιαφέρει το πόσοι θα μας πιστέψουν- είναι ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα την κάθε “σημαντική στιγμή” του κάθε παιδιού, που οι γονείς τους το εμπιστεύτηκαν στα χέρια μας.

Χαρήκαμε όταν ο Φλώρος (ο Κοσμάς Χατζιόπουλος) πήρε τον πράσινο μπερέ του στη Δράμα.

Χαρήκαμε όταν ο Αρχηγός των Φλώρων (ο Γιάννης Χατζηλαζαρίδης), βγήκε «Αρχηγός στη Σ.Ε.Α.Π.» αλλά και στη Ρεντίνα.
 

Χαρήκαμε στις … πάμπολλες σημαντικές στιγμές και επιτυχίες των «παιδιών μας» που μεσολάβησαν. (Εδώ κορδώνονται όσοι και όσες με την προσπάθειά τους, σε κάθε τομέα, μας έκαναν υπερήφανους).
 

Ε! πώς να μη χαρούμε τώρα όταν ο πρώην «σπόρος» (ο Θεοφάνης Μπέλος) «άντρακλας» πλέον  φόρεσε και αυτός τον πράσινο μπερέ;

Μερικές φωτογραφίες του Θεοφάνη Μπέλου, από την τελετή παράδοσης του πράσινου μπερέ στους νέους καταδρομείς, που έγινε στην Αθήνα την Παρασκευή 30.10.2015.
(Ρε Θεοφάνη με τέτοιο μπερέ, ακόμη και ο κολλητός σου ο Μάκης Τζήλιος, με το ζόρι θα κάνει like!!!


 

Θεοφάνη «μας»   …………..    Σε ευχαριστούμε.

Γονείς των παιδιών «μας» σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Παιδιά «μας», απανταχού της οικουμένης … σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

print

Written by