ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2016 – ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ

Μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές στο “δημιούργημα” ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και πλέον οδεύει για εκτύπωση. Με την επαγγελματική ευσυνειδησία του κ. Παναγιώτη, τη χαλαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση από τον κ. Αντώνη Μαυρογένη και τη διαρκή επαφή των ανθρώπων του συλλόγου, για ακόμη μία χρονιά, στο ημερολόγιο αντικατοπτρίζεται όλη η δραστηριότητα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Είναι τόσες πολλές οι δραστηριότητες του συλλόγου -αυτό είναι και το δυνατό μας σημείο-, που σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να τις αναδείξουμε όλες μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός ημερολογίου.
Όμως, ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο, ο καθένας μπορεί να καταλάβει σε ποια πράγματα δίνουμε σημασία, τι επαινούμε, τι θεωρούμε άξιο προβολής, και γενικά, ποιο δρόμο διαλέξαμε να ακολουθήσουμε.
Πάρτε μια ιδέα από το εξώφυλλο του ημερολογίου και γνωρίστε τον άνθρωπο που ρυθμίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια, δέχεται τις τόσες αλλαγές και διορθώσεις χωρίς να μας … κυνηγάει!
Μπορεί ο κ. Παναγιώτης (φωτογραφία) να κάνει τη δουλειά του αλλά ξέρουμε όλοι τη διαφορά του κάνω τη δουλειά μου “αγγαρεία” ή τη “ζω”. Ο κ. Παναγιώτης μας τρέλανε με το τελευταίο που μας είπε: “Αν δεν ελέγξετε τις διορθώσεις μήπως κάτι ξέφυγε … δεν το προχωράω!”
Ε! πώς να μην είναι έργο τέχνης το ημερολόγιο του 2016;
Υπομονή θα το ξεφυλλίσετε στις 21 Δεκεμβρίου που θα γίνει και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου.

print

Written by