ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14.12.15 ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ:
Καλούνται οι νέοι αθλητές, που έκαναν εγγραφή στο σύλλογο και δεν πήραν το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου, γιατί δεν υπήρχε στο νούμερό τους, να το ζητήσουν από τον προπονητή  ή την προπονήτριά τους.
Το πρώτο μπλουζάκι δίνεται δωρεάν (με την εγγραφή του αθλητή) στο σύλλογο.
Όποιος θελήσει και δεύτερο μπλουζάκι  ή και τρίτο! για να αλλάζει, μπορεί να το αποκτήσει καταβάλλοντας 5 € (για κάθε μπλουζάκι πέρα από το πρώτο).

ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ:
Την επόμενη εβδομάδα θα παραλάβουμε και τις φόρμες. Εφόσον τις έχουμε πριν από τη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ γιορτή του συλλόγου θα τις μοιράσουμε από την ημέρα της παραλαβής, για να μην πέσουν όλα μαζί στη γιορτή.

Εάν δεν τις έχουμε νωρίτερα, τότε οι φόρμες θα μοιραστούν την ημέρα της ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ γιορτής.  

Πρώτοι θα πάρουν φόρμες όσοι έχουν παραγγείλει και στη συνέχεια θα δώσουμε και σε όσους θέλουν να φορέσουν τη φόρμα του συλλόγου.

Η φόρμα κοστίζει 25€ και τόσο θα τις διαθέσει ο σύλλογος.

 Έχουμε παραγγείλει περισσότερες από όσες χρειαζόμασταν οπότε, φόρμα μπορεί να αποκτήσει και όποιος δεν παράγγειλε, μόνο που θα περιμένει λίγο να πάρουν πρώτα τις φόρμες τους όσοι παράγγειλαν Το υποσχεθήκαμε και θα το τηρήσουμε, (ξέρετε πως, ό,τι λέμε το τηρούμε).
Το πότε θα αρχίσει η παράδοση των φορμών  α) σε όσους παράγγειλαν και β) σε όσους θέλουν τώρα να αποκτήσουν τη φόρμα, θα σας το ανακοινώσουμε μέσα από αυτή τη σελίδα.

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ:

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 19:30 θα γίνει η “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ” του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με δρώμενα (ποιήματα, σκετς, τραγούδια …), ανταλλαγή δώρων, διάθεση των ημερολογίων 2016 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τη διάθεση των φορμών.
Εσείς απλά, να ετοιμάζεστε…

print

Written by