ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ I-PAD

Είμαστε για κλάματα! Το κείμενο είναι το χθεσινό που δεν μπόρεσα να μεταφέρω! Ενώ έγραφα τα σημερινά … τσουπ εμφανίστηκαν τα χθεσινά! και μετά μου λέτε ότι δεν είμαι γνώστης της νέας τεχνολογίας!!! βρε! Αετός είμαι … και δε θέλω σχόλια.

Mέχρι να τακτοποιηθεί το θέμα με το λαπτοπ, που μάλλον “τα έπαιξε” ο σκληρός δίσκος, θα είμαστε σε επαφή με ότι μπορώ, μέσα από το  i-pad.
Ο εσωτερικός κανονισμός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προχωράει στην επόμενη φάση. Ίσως να πάμε μερικές μέρες πίσω αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Χωρίς να έχω πρόσβαση στις τελευταίες προτάσεις – διορθώσεις, ο σύλλογος ευχαριστεί όσους μπήκαν στον κόπο να μας πουν τη γνώμη τους για τα άρθρα του κανονισμού. Αλλάξαμε και αλλάζουμε, τροποποιούμε, αφαιρούμε, προσθέτουμε και όλα αυτά με τη δική σας βοήθεια. Κοινοποιήσαμε τον κανονισμό σε όσα μέλη, με αίτησή τους, είναι “Ενεργά Μέλη” του συλλόγου, γιατί μας ενδιαφέρει και η δική τους γνώμη. Όμως ο κανονισμός θα συνταχθεί σύμφωνα με τα πιστεύω και τη φιλοσοφία των μελών του Δ.Σ., που είναι και  οι νόμιμοι εκπρόσωποι του συλλόγου. Όπου οι προτάσεις των “ενεργών μελών” κρίνονται σωστές υιοθετούνται, όπου οι απόψεις των δε συμφωνούν με αυτές του Δ.Σ. μελετώνται και το Δ.Σ. ή ακόμη και η Γ.Σ. θα αποφαςίσει.
Τα ενεργά μέλη, όπως και το Δ.Σ. θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία να βοηθήσουν πριν από την τελική οριστικοποίηση του κανονισμού και την έγκρισή του. Ακόμη και στη Γενική συνέλευση, όπου θα ψηφιστούν τα αρθρα ένα ένα, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε τη γνώμη μας. Όμως όσοι εντοπίσατε αδύνατα σημεία μην αφήνετε την ημέρα τη Γ.Σ. για να τα τονίσετε. Ας μην αφήσουμε για εκείνη την ημέρα τις σοβαρές παρατηρήσεις.
Δεν ξεχνάμε ότι ο Ε.Κ. έχει σκοπό να προστατέψει το σύλλογο και όχι να γίνει ο ανιχνευτής των διαφόρων περιπτώσεων για τον κάθε προπονητή, αθλητή ή συνεργαζόμενο, με το σύλλογο. Όπου υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, υιοθετείται αυτή που προστατεύει το σύλλογο. Μη φτάσει κανείς να μας μιλήσει για φιλοσοφία του αθλητισμού και αγάπη για τους αθλητές, γιατί όλη η δομή και λειτουργία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε αυτά τα δύο στηρίζεται. 
print

Written by