Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΗΝΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΖΟΓΟΥ

Ως ιδρυτικό μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ νοιώθω υπερήφανος για την ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο  του συλλόγου αλλά και για τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ της 16.3.16, που με συνοπτικές διαδικασίες απέρριψαν «παμψηφεί»  πρόταση πρακτορείου στοιχημάτων να διαφημίζεται μέσα από την Κεντρική σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (με την ανάλογη οικονομική ενίσχυση του συλλόγου).
Η οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση -φαντάζει πολύ μικρή- για να ρισκάρουμε την πιθανή εμπλοκή μελών του συλλόγου (αθλητές ή γονείς και φίλοι), με το ηλεκτρονικό στοίχημα (μέσα από τη σελίδα μας).
Για τον τρόπο που αξιολογούμε την παρουσίας του συλλόγου στα δρώμενα του αθλητισμού η απόφαση αυτή βροντοφωνάζει ότι στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ οι ΑΡΧΕΣ και οι ΑΞΙΕΣ παραμένουν ψηλά παρόλα τα μικροπροβλήματα που η σταδιακή «γιγάντωση» του συλλόγου, προσπαθεί να δημιουργήσει.
Είμαστε τυχεροί γιατί τα ηνία του συλλόγου τα κρατούν στιβαρά χέρια με ΑΡΧΕΣ και με ειλικρινή διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, που δεν αφήνουν το σύλλογο να παρεκκλίνει.
Ευχαριστούμε, ΟΛΟΥΣ όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για τα καλό του συλλόγου και συμμετέχουν στα δρώμενά του, ακόμη και με διαφορετικές απόψεις (τι πιο φυσιολογικό);
Για τις διαφορετικές αυτές απόψεις, υπάρχει το δυνατό και συμπαγές Δ.Σ. που τις επεξεργάζεται και τις μετατρέπει  σε ομαλό και σίγουρο “δρόμο” επάνω στο οποίο βαδίζουν με ασφάλεια οι αθλητές μας αλλά και ολόκληρος ο σύλλογος.

print

Written by