ΚΑΒΑΛΑ – ΑΓΩΝΕΣ 2_3.7.16 – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚ/Α που θα γίνει στο ανανεωμένο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ», ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συμμετάσχει με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες.

4Χ80 ΠΠ/Α     [ΜΥΛΩΝΑΣ Χ., ΓΟΓΑΛΗΣ Α., ΔΟΜΠΡΑΚΗΣ Ε., ΤΕΛΙΟΣ Θ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (Παπαϊακώβου Γ.)].  4Χ80 ΠΚ/Α     [ΛΟΥΚΙΔΟΥ-ΓΟΥΝΑΡΗ Κ.-Ε., ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗ Α., ΜΠΕΕΣΕ Μ., ΚΟΥΤΡΑ Κ., ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ. (Σπανός Ν.)]. ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ:  ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. 150μ.:  ΓΟΓΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ:  

ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ:  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ,    ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ :

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  
α)   ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: (Λουκίδου-Γούναρη Κ.Ε.). Αναχώρηση Σάββατο 2.7.16 7:30 πρωί.

β)   Σάββατο 2.7.16 ώρα 15:30 από Καυτανζόγλειο (Κυλικείο).
       ΚΑΤΣΙΚΑΣ:  (Μυλωνάς Χ., Γόγαλης Α., Μαρκόπουλος Γ., Μαρκοπούλου Μ.)
       ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ: (Μουρουδέλη Α., Μπέεσε Μ., Κούτρα Κ., Τέλιος Θ.).

γ)    ΔΟΜΠΡΑΚΗΣ: (Δομπράκης Ε.) Αναχώρηση ελεύθερη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (Σάββατο Βράδυ):

Θα χρησιμοποιηθούν τα (Ι.Χ. των  κ.κ. ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΙΑΚΩΒΟΥ, ΔΟΜΠΡΑΚΗ).
Η σύνθεση θα γίνει ανάλογα με το μέρος κατοικίας των παιδιών.
Όλη η αποστολή, στην επιστροφή,  θα σταματήσει στην Εγνατία Οδό (Χρυσανθίδη ή Ιωσηφίδη) για φαγητό και επιστροφή στην ώρα τους.

Ο κ. Κατσίκας θα παραμείνει στην Καβάλα με τους Μυλωνά Χρήστο (αγωνίζεται στον Τελικό το απόγευμα, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ) και Γόγαλη Αναστάσιο, που αγωνίζεται την Κυριακή το πρωί στους προκριματικούς (25 άτομα στα 150μ.) και -αν όλα πάν καλά- και το απόγευμα στις δύο τελικές σειρές!
Οι δύο αθλητές που θα διανυκτερεύσουν στο (Ξενοδοχείο «ΑΚΤΗ ΤΟΣΚΑ» τηλ. 2510244756) θα έχουν μαζί τους: την αθλητική τους περιβολή (αγωνιστική στολή, spikes και φόρμα (μήπως χαλάσει ο καιρός). Τα είδη υγιεινής τους (οδοντόβουρτσα κλπ), σαγιονάρες, πιζάμες και μαγιό μήπως τους … “ρίξω” στη θάλασσα.
Η επιστροφή, ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Με την αναχώρηση, θα δοθεί και η αγωνιστική στολή σε όλους τους συμμετέχοντες (πιθανά και αύριο αν μας τις φέρουν νωρίτερα).

print

Written by