ΈΚΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ «ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ»…

Το καλοκαίρι συνεχίζεται, όμως πολλοί από τους αθλητές μας έχουν ήδη επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ψάχνουν ένα τρόπο να περάσουν τις ώρες τους…! Ε λοιπόν σας βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο!!!

Από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ο κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος θα είναι καθημερινά στο στάδιο αφενός για να κάνει τις δικές του προπονήσεις (ετοιμάζεται για μεγάλα πράματα φέτος…!) και αφετέρου για να δώσει την ευκαιρία σε όσους αθλητές «δεν κρατιούνται…» να ξεκινήσουν προπόνηση!

Η ώρα συνάντησης είναι 7μ.μ στο κυλικείο του σταδίου. Το πρόγραμμα θα είναι χαλαρό και κατάλληλο για το ξεκίνημα μετά από τη χαλάρωση και τις διακοπές. Η διάρκεια της προπόνηση θα καθορίζεται για κάθε μέρα ξεχωριστά κατά την ώρα της προσέλευσης. Σε αυτές τις προπονήσεις θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι αθλητές που πέρυσι γυμνάζονταν στα προαγωνιστικά και τα αγωνιστικά γκρουπ.

Η επίσημη έναρξη για παλιούς και νέους αθλητές του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα γίνει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου όπως αναφέρεται σε προηγούμενο άρθρο.

Γκοτζαμάνη Σοφία

print

Written by