ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Μ. ΚΑΙ ΛΑΣΚΑΡΗΣ Π. ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αθλητές που τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδος, τα τιμούν ακόμη και σκοπεύουν να τα τιμήσουν για αρκετά χρόνια ακόμη,  ζήτησαν να έρθουν στο σύλλογό μας στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.
Πώς θα μπορούσαμε να μη συναινέσουμε στις αιτήσεις μεταγραφής των, όταν αθλητές “πρωταθλητές” αλλά κυρίως αθλητές «με ΗΘΟΣ»  όπως ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ζητούν να έρθουν στο σύλλογό μας;

Ο  ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (1981)

Ο  ΜΑΡΙΟΣ αφού επέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων με 5.40 (με προπονητή τον υπογράφοντα), το 2003 κατέβηκε στην Αθήνα με στόχο να πετύχει το ΟΡΙΟ για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας του 2004, τον οποίο και επέτυχε κάνοντας  5.62.
Ο Μάριος που προπονήθηκε μαζί μας από το 1997 μέχρι και τον Ιούνιο του 2003 μετά από χρόνια επιθυμεί να κλείσει τη μακρόχρονη καριέρα του και πάλι κοντά μας.
Νοιώθουμε υπερήφανοι που ο Μάριος ξανάρχεται κοντά μας, όχι μόνο για τις επιδόσεις του αλλά και –κυρίως-  για το ήθος του και το χαρακτήρα του στα οποία μπορεί ένα λιθαράκι να βάλαμε και εμείς στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Αντί άλλης γνωριμίας με το Μάριο σας κοινοποιώ ένα Ε-ΜΑΙΛ που έστειλα τότε (2002) στο φίλο του Μάριου τον Στέφανο Δημοσθένους επικοντιστή από την Κύπρο που εκείνη την εποχή ξεκινούσε το άλμα επί κοντώ. ΣΤΕΦΑΝΕ Δημοσθένους ΓΕΙΑ ΣΟΥ…

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ (1992).

Άλλο παιδί –διαμάντι- τόσο σε διακρίσεις στον αθλητισμό όσο και σε χαρακτήρα. Ο Παναγιώτης με ρίζες από την Αθήνα και αθλητής του  Π.Α.Ο. αποφάσισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να προπονηθεί μαζί μας. Ο σύλλογός του εκτιμώντας την μέχρι τώρα προσφορά του αλλά και το ότι ο Παναγιώτης μένει πλέον μόνιμα στη Θεσσαλονίκη συναίνεσε στην ελεύθερη μεταγραφή του, οπότε μετά  τον  έλεγχο των αιτήσεων των μεταγραφών από την επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, ο Παναγιώτης θα ανήκει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Μπέλος, Τριανταφύλλου, Θεοδωρίδου, Ευαγγέλου, Λάσκαρης  θα οδηγούν το άλμα επί κοντώ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Για τον Παναγιώτη δε θα σας πω πολλά, θα σας παραπέμψω σε ένα μικρό βιογραφικό που ζήτησε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ λόγω της διπλής ιδιότητας που θα έχει από δω και πέρα στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ο Παναγιώτης εκτός από «πολλά υποσχόμενος αθλητής» στο επί κοντώ (έχει ατομικό ρεκόρ 5.50) είναι  και καθηγητής Φ.Α. (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών) με ειδικότητα ΣΤΙΒΟΣ και εξειδίκευση στα ΑΛΜΑΤΑ.  Τις γνώσεις του, την εμπειρία του στο αγώνισμα που υπηρετεί και τη διάθεσή του να προσφέρει στους εκκολαπτόμενους επικοντιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θελήσαμε να «εκμεταλλευτούμε». Του προτείναμε να αναλάβει τους «ΦΛΩΡΟΥΣ» και ω! του θαύματος  τα πάντα κανονίστηκαν. Ο Παναγιώτης μετά την έγκριση από το Δ.Σ. της πρότασης του Τ.Δ. θα είναι ένας από τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. ΛΑΣΚΑΡΗΣ Π. μικρό Βιογραφικό.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Σε λίγες μέρες θα σας ενημερώσουμε και για τους νέους προπονητές μας και θα κοινοποιήσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Στο προπονητικό δυναμικό έγινε ανανέωση και πλέον στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ πνέει ακόμη πιο φρέσκος  αέρας.  

Δεκάδες νέα παιδιά ξεκινούν την επάνδρωση των αγωνισμάτων στις κατηγορίες (ΔΡΟΜΟΙ, ΡΙΨΕΙΣ, ΑΛΜΑΤΑ) με το πρόγραμμα να ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. 

print

Written by