ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ” ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Θέλοντας να κάνουμε πράξη την «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ» των δυνατοτήτων λειτουργίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ακόμη και του χειρισμού της Ηλεκτρονικής μας σελίδας, καλούμε τα -με Δήλωση- «ΕΝΕΡΓΑ Μέλη» που επιθυμούν να αναλάβουν κάποιο κομμάτι ενημέρωσης της σελίδας μας (στην αρχή χωρίς πολλές δυνατότητες και όσο πάει και εάν το θελήσει, ακόμη και με δυνατότητες διαχειριστή) να μας το γνωστοποιήσουν.

Οι ρόλοι του WordPress και τα αντίστοιχα δικαιώματα έχουν συνοπτικά ως εξής:

  • Οι συνδρομητές είναι η κατώτατη βαθμίδα μέλους. Μπορούν να βλέπουν/υποβάλλουν σχόλια, να λαμβάνουν newsletter κλπ., αλλά όχι να δημοσιεύουν περιεχόμενο στον ιστότοπο.

  • Οι συνεργάτες επιτρέπεται να συντάσσουν και να διαχειρίζονται δικά τους άρθρα αλλά όχι να τα δημοσιεύουν ή να μεταφορτώνουν αρχεία.

  • Οι συντάκτες επιτρέπεται να δημοσιεύουν και να διαχειρίζονται δικά τους άρθρα και να μεταφορτώνουν αρχεία.

  • Οι αρχισυντάκτες επιτρέπεται να δημοσιεύουν και να διαχειρίζονται —δικά τους και άλλων— και να μεταφορτώνουν αρχεία.

  • Οι διαχειριστές έχουν πρόσβαση σε όλες τις διαχειριστικές λειτουργίες.

Δίνω μερικά παραδείγματα:

Η στήλη των Αθλητών, των προπονητών,  των γονέων, των εκδηλώσεων, ΝΕΑ, …. Κλπ

Η κίνηση αυτή έχει πολλές παραμέτρους, μερικές παράμετροι είναι:

Α) Να γίνει ευκολότερη η ενημέρωση των ομάδων που απαρτίζουν το σύλλογο (Αθλητές, γονείς, προπονητές, υπεύθυνος δραστηριοτήτων, εκδρομών κ.λπ.). Και η ενημέρωση των επί μέρους ομάδων θα είναι πληρέστερη και ο διαχειριστής θα έχει χρόνο και για … έναν καφέ!

Β) Δίνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά, που «το έχουν» με τους υπολογιστές και σκοπεύουν να ακολουθήσουν -σχετικό επάγγελμα- να αποκτήσουν τις πρώτες τους εμπειρίες.

Γ) Δίνεται η ευκαιρία σε γονείς, κηδεμόνες ή φίλους του συλλόγου (καρατσεκαρισμένους φίλους…) που γράφουν, να αποκτήσουν τη δική τους στήλη με τα οποιαδήποτε κοινά ενδιαφέροντα με τους ανθρώπους του συλλόγου και όχι μόνον.

Δ) Η ευκαιρία να γράφει τις απόψεις του ή το οποιοδήποτε άρθρο που θα κάνει καλύτερα τα Μέλη μας, τους προπονητές μας, τους γονείς … και κυρίως τα παιδιά μας.

Η οποιαδήποτε εκδήλωση ενδιαφέροντος θα περάσει πρώτα από το Δ.Σ. και στη συνέχεια θα υπάρξει απάντηση.

print

Written by