ΜΕ 4.95 ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ – 5.40 Ο ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ

Με την καλύτερη φετινή επίδοση 4.95 έκλεισε την αγωνιστική του χρονιά ο Θεοφάνης Μπέλος που αγωνίστηκε το Σάββατο 22.7.17 ΣΤΑ ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ 2017. Σε γενικές γραμμές στη Καβάλα είδαμε ένα υπέροχο επί κοντώ με τον Δημήτρη Πατσουκάκη να κερδίζει τον αγώνα  με 5.40 και τα “Γεωργιτσελάκια” (Βαγγέλης και Αμαρυλλίς) να φωνάζουν ακόμη υπέρ του Νονού τους Δημήτρη Πατσουκάκη. Δικαιολογημένα ανέβηκαν στο βάθρο μαζί με το Νονό τους και τους Χρυσανθόπουλο και Μπέλο). Μπορεί τα άλματα του Δημήτρη να ήταν για -πολύ υψηλότερη επίδοση- δεν ήταν  όμως και τόσο προσεγμένα ώστε να μένει ο πήχης!
Πολύ καλός και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος όπου με 5.25 ήταν 2ος. Ο Θοδωρής είχε και αυτός στο 5.40 ψηλά άλματα αλλά … άκυρα.
Ο Θεοφάνης Μπέλος με κοντάρι 4.60 και λαβή καθαρή κοντά στο 4.30 πέρασε 4.95! πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς τη διαφορά λαβής και πήχη όμως η έλλειψη του κονταριού, που έσπασε στην αρχή της περιόδου, ήταν παραπάνω από αισθητή. Ευελπιστούμε να βρούμε άκρη στην αγορά μερικών κονταριών που έχει προγραμματίσει ο σύλλογος.
Πολύ καλός και ο Γιάννης Ρίζος που με 4.85 (ατομικό ρεκόρ) ήταν 4ος. Βλέποντας τα αποτελέσματα των εφήβων ακόμη και εκεί θα μπορούσε να συμμετάσχει, πολύ περισσότερο βέβαια στην κατηγορία του -των Παίδων- που για λόγους που δε γνωρίζουμε του στέρησαν την ευκαιρία να αγωνιστεί. Ευτυχώς υπάρχει και το αύριο και σίγουρα θα δείξει, όπως και όλοι όσοι προσπαθούν, το τι μπορεί να κάνει.
Ο Ματέο Καμόλλι πέρασε το 3.65 αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το 3.85… Του χρόνου και ο Ματέο όπως και όλοι όσοι θα προσπαθήσουν σοβαρά και δυνατά μπορούν να ελπίζουν για ακόμη πιο ψηλά άλματα.

ΤΟ 4.95 ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΠΕΛΟΥ

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – GR PR ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ 2017-1

print

Written by