Η “ΔΥΝΑΜΗ” ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ 13.12.17

Τα πάντα κύλισαν “ρολόι” στην χθεσινή απαιτητική ημέρα, ημερίδα, Κάστανα, Γονείς αθλητές, Κρασιά…

Με τη συμπαράσταση αρκετών γονέων και κηδεμόνων ακόμη μια εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με διττό στόχο πέτυχε.
Ο πρώτος στόχος η ενεργοποίηση των γονέων και κηδεμόνων κυμάνθηκε στα γνωστά επίπεδα –«οι στυλοβάτες» των εκδηλώσεων ήταν εκεί και έβγαλαν όλη τη δουλειά. Δε θα κάνουμε ονομαστική αναφορά γιατί ξέρουμε ότι δεν το επιθυμούν όμως θα τους ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά. Εκείνο που τους υποσχόμαστε είναι ότι δε θα σταματήσουμε να δίνουμε ευκαιρίες και σε άλλους γονείς να χαρούν μαζί με τα παιδιά τους παρόμοιες εκδηλώσεις. (Κάποιοι γονείς και κηδεμόνες ακόμη διστάζουν να «σηκώσουν τα μανίκια» αλλά το βλέπουμε στα μάτια τους -είναι έτοιμοι- απλά χρειάζονται λίγο χρόνο). Τον χρόνο αυτό θα τον δώσουμε στις δύο επόμενες εκδηλώσεις, που επίσης θα μας φέρουν κοντά την ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Τετάρτη 20.12.17 και το κόψιμο της Πίτας Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στο Ολυμπιακό Μουσείο (να ετοιμάζεστε).

Ο δεύτερος στόχος είναι αυτό το κάτι άλλο που περιμένουν τα παιδιά όταν τελειώσει η προπόνηση.

– «Πάμε για κάστανα τώρα» λέει ο προπονητής!

Χέρι χέρι τα μικρά και σε παρέες τα μεγαλύτερα μπαίνουν στη σειρά για να πάρουν τα 5-6 κάστανα στα υπέροχα χωνάκια που έκαναν «οι γονείς» από σελίδες τηλεφωνικού καταλόγου. Τα χωνάκια αυτά μας θυμίζουν  τον καστανά  της γειτονιάς, (που δυστυχώς οι μικροί μας φίλοι δεν είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν).

Φίλοι μας, δεν είναι τα 4-5 κάστανα που πήρε το κάθε παιδί ή τα 2-3 λίτρα κρασιού που γεύτηκαν οι γονείς το σημείο αναφοράς της εκδήλωσης.
Τα κάστανα και το κρασί είναι ο συνδετικός κρίκος που αφενός μεν φέρνει τους γονείς πιο κοντά ώστε να γνωρίσουν τους γονείς του φίλου του παιδιού τους αλλά που δίνουν και στους μικρούς αθλητές την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία. Να τελειώσουν την προπόνηση και να δουν ότι «οι γονείς» τους,  τους περιμένουν με έτοιμα ψημένα κάστανα! Παράλληλα να δουν τη φωτιά, τις καστανιέρες, τις τσιμπίδες, τα σακουλάκια για τα κάστανα, αλλά και να μάθουν ότι τα σκουπίδια θα πάνε στον κάλαθο … και τόσα άλλα πρωτόγνωρα για τα δικά τους μάτια.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όσους στήριξαν την εκδήλωση, περιμένουμε και τους άλλους για να «χαρείτε» και εσείς … πιστέψτε με.

print

Written by