ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 28-29.12.17 – ΑΣ ΡΗΓΑΣ -VS- ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 ή ΜΑΡΚΕΛΛΑ -vs- ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ
 – Πήγαμε στον Άγιο Λουκά να επισκεφτούμε τη Μαρκέλλα Θεοδωρίδου που έκανε μια μικροεπέμβαση στα γόνατα. Μπαίνοντας βλέπουμε τον εκλεκτό φίλο και συνάδελφο (προπονητή επί κοντώ από τις Σέρρες) Σάββα Κεφαλίδη, να περιμένει -να βγει από το χειρουργείο- η Μαγδαλένα Τριχοπούλου επικοντίστρια των Σερρών, η οποία –επίσης- έκανε μια μικροεπέμβαση στον Αχίλλειο.
Αν μου πείτε σύμπτωση! Θα σας απαντήσω –ΝΑΙ με έναν κοινό παρονομαστή- τον Παλιό Δεκαθλητή και νυν καταξιωμένο ορθοπαιδικό χειρουργό, Μανώλη Παπακώστα.
Και η ζωή συνεχίζεται…
Οι αθλητές μεγαλώνουν και ο καθένας τραβάει το δρόμο του. (Παιδιά ονομάστε τον αθλητισμό που κάνει ο καθένας – ευχάριστη απασχόληση ή χόμπι- και συγκεντρωθείτε στο διάβασμα για να αξιοποιήσετε ο καθένας τα όποια προσόντα του έδωσε η φύση. Χαρείτε τον αθλητισμό, κάνε φίλους, ζήστε τις απερίγραπτες στιγμές και συγκινήσεις που σας χαρίζει αλλά το μυαλό σας να βλέπει και στο ΑΥΡΙΟ.  Όσοι θελήσετε να κάνετε τον αθλητισμό –Επάγγελμα- καλώς να έρθετε στην παρέα, αλλά και για «εδώ» διάβασμα χρειάζεται ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!
Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στις δύο υπέροχες αθλήτριες του επί κοντώ της Βόρειας Ελλάδας που ξεχωρίζουν και στον Μανώλη Παπακώστα Καλή σταδιοδρομία.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
ΑΣ ΡΗΓΑΣ –
VS- ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 ή
ΜΑΡΚΕΛΛΑ -VS- ΜΑΓΔΑΛΕΝΑ

Βρεθήκαμε που βρεθήκαμε – με αφορμή το γεγονός, δεν κάνουμε έναν αγώνα επί κοντώ;
Με δυο ματιές, ο αγώνας κλείστηκε και θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή 28 και 29 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί ΕΔΩ σε αυτό το άρθρο αφού ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες. Οι επικοντιστές ΟΛΩΝ των κατηγοριών (του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και του ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93») ακόμη και οι βετεράνοι! να ετοιμάζεστε.
Ο αγώνας περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες και για κάθε κατηγορία, χωριστά αγόρια – κορίτσια θα υπάρχουν μετάλλια και Διπλώματα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018
ΣΕ ΟΛΟΥΣ

print

Written by