ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 19.12.17

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ΜΙΚΡΕΣ 4Χ60, 4Χ80, 4Χ100)

Συνεχίστηκε η διαδικασία πρόκρισης για τις (μικρές σκυταλοδρομίες).
Οι συνθήκες ήταν όσο το δυνατόν κοντά στα αγωνιστικά δεδομένα, εκκίνηση με παράγγελμα και καρφιά (spikes) για όσους έχουν ξανά τρέξει με καρφιά. Τα τελικά αποτελέσματα βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα.

Σκυταλοδρομίες τελικά αποτελέσματα 18.12.17

Με ΚΟΚΚΙΝΟ είναι επιδόσεις των παιδιών,  από την προηγούμενη τους μέτρηση (με χρονομέτρηση από το πρώτο πάτημα).

Σημ.: Οι χρόνοι της πρώτης φάσης (με το χρονόμετρο να αρχίζει από το πρώτο πάτημα) σαφώς και διαφέρουν από την κανονική εκκίνηση. Υπάρχει ο χρόνος αντίδρασης στο ηχητικό ερέθισμα (reaction time)  αλλά και ο χρόνος κίνησης (Movement time) μέχρι το πρώτο πάτημα, που στην πρώτη περίπτωση δεν υπολογίζονται. Συνεπώς, η κατάταξη είναι ενδεικτική και όχι απόλυτη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με στόχο να αποτελέσουν “μέλη της ομάδας σκυταλοδρομίας” για την κατηγορία τους.  Οι πρώτοι 6 που βρίσκονται στη λίστα με καλύτερους χρόνους αποτελούν τον κορμό στις μικρές σκυταλοδρομίες του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ.

Η συνέχεια ανήκει  στον προπονητή των δρόμων κ. Τοσίδη Λάζαρο, ο οποίος σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές θα καθορίσει και το πρόγραμμα των κοινών προπονήσεων για τις αλλαγές (μία προπόνησης κάθε 15 ημέρες αφιερωμένη στις αλλαγές).  Το πρόγραμμα  θα λειτουργήσει από την καινούρια χρονιά.

Μέχρι τότε όποιο παιδί δεν είναι στην ομάδα (δεν ήταν στον αγώνα ή ήταν και έμεινε εκτός 6αδας) και θέλει να ξανά δοκιμάσει, θα έχει την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αφού πρώτα συνεννοηθεί με τον προπονητή του. Εφόσον ο χρόνος που θα πετύχει το αιτιολογεί μπορεί να κληθεί και αυτός στις κοινές προπονήσεις.
Οι  οριστικές θέσεις στις ομάδες θα καθοριστούν σύμφωνα με τα ατομικά αποτελέσματα σε επίσημους αγώνες δρόμων αλλά και τη γνώμη των προπονητών ως προς την συνέπεια στις προπονήσεις και τη ικανότητα  για σωστές αλλαγές.

print

Written by