ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ» – “ΡΗΓΕΙΑ 2018” ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Με την προκήρυξη να έχει σταλεί στους τεχνικούς του ΣΕΓΑΣ για το τελικό Ο.Κ. και αφού τα αγωνίσματα δεν αλλάζουν, σας κοινοποιώ τα αγωνίσματα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των αγώνων που γίνονται στη μνήμη του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, ώστε οι ενδιαφερόμενοι (προπονητές και σύλλογοι) να σχεδιάσουν το αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 14 αγωνίσματα δρόμων, 3 αγωνίσματα οριζοντίων αλμάτων, 4 αγωνίσματα ρίψεων και φυσικά το άλμα επί κοντώ που ήταν το αγώνισμα του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ.

Δικαιολογημένα ο τίτλος ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ αφού δεν υπάρχει άτομο που μπορεί να κάνει επί κοντώ και να μην είναι καλεσμένο στον αγώνα. Συμπεριλάβαμε όλες τις κατηγορίες, ακόμη και αυτή των ΠΠ/ΠΚ-Β δηλαδή γεννημένους 2005-2006 που ο ΣΕΓΑΣ δεν τους επιτρέπει να αγωνίζονται σε Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά ούτε και στα διασυλλογικά (οι του 2006).

Βάλαμε στο πρόγραμμα το επί κοντώ Βετεράνων αφού ο ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ είναι από τους  μακροβιότερος διαχρονικούς αθλητές στο άλμα επί κοντώ (μαζί με τον κ. Συμεωνίδη που ακόμη αγωνίζεται  και μερικούς ακόμη Ήρωες). Είναι τόση η επιθυμία των συναθλητών του ΡΗΓΑ αλλά και των νεωτέρων επικοντιστών να αγωνιστούν στη μνήμη του, που τουλάχιστον οι διοργανωτές ετοιμάζονται για ένα ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ  που δύσκολα συναντάς σε τοπικούς αγώνες.

Επικοντιστές από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνον)! Ελάτε να Τιμήσουμε όλοι μαζί το ν άνθρωπο που όχι μόνον έβαλε πολλά λιθαράκια στο αγώνισμα αλλά τα στόλισε με τέτοι αγωνιστικό ΗΘΟΣ που από όπου και να σταθείς αυτά λάμπουν.

Μακάρι να είχαμε πολλούς αθλητές όπως ο ΡΗΓΑΣ που να είχαν ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ του αθλητισμού, τότε θα είχαμε πολλά παραδείγματα προς μίμηση και σίγουρα όλοι θα γινόμασταν καλύτεροι είτε σε τρόπο συμπεριφοράς είτε σε τρόπο αντίδρασης στις οποιεσδήποτε δύσκολες καταστάσεις.

  1. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ :

ΠΠ-Α                           80, 300, 1000, 4Χ300, ΣΦΑΙΡΑ (4Κ), ΚΟΝΤΩ

ΠΚ-Α                            80, 300, 1000, 4Χ300, ΣΦΑΙΡΑ (3Κ), ΚΟΝΤΩ

ΠΑΙΔΩΝ                      200, 800, 4Χ100, ΜΗΚΟΣ,  ΔΙΣΚΟΣ, ΚΟΝΤΩ

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ                200, 800, 4Χ100, ΜΗΚΟΣ, ΤΡΙΠΛΟΥΝ,  ΔΙΣΚΟΣ, ΚΟΝΤΩ

ΑΝΔΡΩΝ                     ΚΟΝΤΩ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ                  ΚΟΝΤΩ

ΠΠ/ΠΚ-Β         :           ΚΟΝΤΩ  ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ* (Κριτές οι προπονητές).

ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ   :           ΚΟΝΤΩ (ΑΝΔΡΩΝ 35+,  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  30+

Η προκήρυξη θα κοινοποιηθεί από Δευτέρα, αμέσως μόλις πάρουμε το Ο.Κ. από τους Τεχνικούς του ΣΕΓΑΣ.

print

Written by