Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Είναι μερικά προβλήματα  που ο καθένας από εμάς μέσα σε μία ώρα θα το είχε λύσει εάν ήταν δικό του θέμα. Τα δύσκολα έρχονται όταν για τα προβλήματα είναι υπεύθυνοι «Φορείς» που για την οποιαδήποτε δαπάνη πρέπει να περάσει από 40 κύματα.  Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα καλύμματα των στρωμάτων π.χ. του επί κοντώ.

Έχουμε μέρες που βγάλαμε φωτογραφίες για να τις στείλουμε σε Καυτανζόγλειο (Επιτροπή Διοίκησης) αλλά και σε ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για να τους ενημερώσουμε σχετικά με την καταστροφή από τον ήλιο του καλύμματος. Με τέτοιο κάλυμμα όλη η βροχή αλλά και το νερό από το πότισμα του χόρτου περνάει καθημερινά στο στρώμα!

Σήμερα μπαίνοντας στο βοηθητικό για τα Πολύαθλα των ΠΠ/Β με χαρά ανακαλύψαμε ότι ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Τομπούλης ήταν εκεί και περιεργάζονταν το κάλυμμα.

Η παρουσία του προέδρου μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι  σύντομα να διορθωθεί το κάλυμμα (να αντικατασταθεί το περιμετρικό κομμάτι που έλιωσε).
Σε τελική ανάλυση  είναι τόσο μικρό το κονδύλιο για την επιδιόρθωση που θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει. Από την άλλη, αν δεν γίνει σύντομα θα χαλάσει και το στρώμα που με χίλια ζόρια κρατάμε σε λειτουργική κατάσταση οι επικοντιστές.
Το κόστος επισκευής είναι σχετικά μικρό (100-200)! Ευρώ. Αν ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και το Στάδιο δεν έχουν το ποσό!!!! … να το ράψουμε εμείς (ΑΣ ΡΗΓΑΣ)! Απλά ζητήστε το.

print

Written by