Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ – ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από νωρίς έφτασαν οι επικοντιστές του Γ.Σ. Κηφισιάς  συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους κ. Βασίλη Μεγαλοοικονόμου.  Η παρουσία των αθλητών και προπονητών από Τις όμορες ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ αλλά και από την Αθήνα και ακόμη πιο μακριά για να λάβουν μέρος στο ιδιαίτερα στο άλμα επί κοντώ έχει να κάνει αφενός μεν με τη σοβαρότητα των αγώνων που διοργανώνει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και αφετέρου με τον ΑΘΛΗΤΗ και ΑΝΘΡΩΠΟ «ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ» στη μνήμη του οποίου γίνονται οι αγώνες.
Προπονητές αλλά και αθλητές από πολλούς συλλόγους επέλεξαν να αγωνιστούν στη γιορτή του επί κοντώ αλλά και στα άλλα αγωνίσματα με πρωταρχικό σκοπό να Τιμήσουν τη μνήμη του ΡΗΓΑ, του «ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΘΟΣ» της προηγούμενης γενιάς των αθλητών.

Δύο στα δύο, ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου στους αγώνες που διοργανώθηκαν το 2018 στη μνήμη του ΡΗΓΑ αφού ήταν παρών και στους αντίστοιχους αγώνες «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ» στην Αθήνα.
Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στη φωτογραφία οι αθλήτριες Αδαμοπούλου Αριάδνη, Ιατρού Αναστασία και Βαγενά Κατερίνα συνοδευόμενες από τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου και τον Ανδρέα Μητακίδη στο Καυτανζόγλειο.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΕΦΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ 93 ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Να μην τα επαναλαμβάνω διαβάστε τι ετοιμάζει για τους αγώνες ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ και πόσους αθλητές θα κατεβάσει από τις Σέρρες. Κούκλοι σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ αλλά ιδιαίτερα τις μικρές μας “αμαζόνες” Σουζάνα (2007) και Βασιλική 2009. Καλό σας ταξίδι με το καλό να μας έρθετε.
Διαβάστε ΕΔΩ

print

Written by