ΜΕ 3.75 (ΡΕΚΟΡ ΝΕΑΝΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ Γ) ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Με το τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αυτό των ΝΕΩΝ (κάτω των 23 ετών), έκλεισε η Αγωνιστική χρονιά 2018 για τον Στίβο.  Στο πρωτάθλημα από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν τελικά (2) δύο αθλητές-τριες οι : Καμόλλι Ματέο στους Νέους και Θεοδωρίδου Μαρκέλλα στις Νέες. Και οι δύο αγωνίστηκαν στον Τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ο Ματέο Καμόλλι, αγωνίστηκε στον προκριματικό αφού παρουσιάστηκαν 16 αθλητές, όπου πέρασε τα  4.00μ. που ήταν αρκετά για να τον περάσουν στον τελικό.  Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πιο ψηλά αφού ο στόχος ήταν να περάσει στον τελικό. Στον Τελικό πέρασε το αρχικό ύψος 4.00 με τη δεύτερη και δεν κατάφερε να περάσει το 4.20 έτσι κατατάχτηκε 12ος .

Η Θεοδωρίδου Μαρκέλλα-Θεοπούλα δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί σε προκριματικό αφού οι δηλωθείσες αθλήτριες ήταν μόνον 11. Στον τελικό εμφανίστηκαν και οι 11 και έγινε ένας καλός αγώνας. Η Μαρκέλλα ήταν αποφασισμένη να κάνει ρεκόρ και αυτό φάνηκε από τα ύψη στα οποία προσπάθησε. Πέρασε το 3.40 και το 3.60 με την 1η και στη συνέχεια άφησε το 3.65 και 3.70 και μπήκε στο 3.75 (ύψος για ρεκόρ συλλόγου) που πέρασε με την 3η προσπάθεια. Το επόμενο ύψος που δοκίμασε ήταν το 3.85 το οποίο δεν πέρασε με αποτέλεσμα να καταταγεί στην 5η θέση (πολύ καλά)!

Την αποστολή συνόδεψε η Σκλαβούνου Νεφέλη αφενός μεν για την ενίσχυση των αθλητών που θα αγωνιζόντουσαν αλλά και ως προσωπική της επιβράβευση για να δει τους αγώνες αφού αν και πρώτη χρονιά στο άλμα επί κοντώ κατάφερε να ξεχωρίσει σε διασυλλογικά και με 3.25 και 3.30 σε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα και να κλείσει την αγωνιστική της χρονιά με 3.32 στο Grand Prix της Καβάλας.

Για την ενίσχυση των αθλητών ταξίδεψε μέχρι τη Λάρισα την Κυριακή το  μεσημέρι και ο Θεοφάνης Μπέλος που έβαλε και αυτός το χεράκι του στην επιτυχία της Μαρκέλλας που αγωνίστηκε την Κυριακή το απόγευμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΝΕΩΝ (Α-Γ)

print

Written by