ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ) – ΤΡΙΤΗ 20.11.18 και ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.18

Την Τρίτη 20.11.18 και την Τετάρτη 21.11.18 από τις 19:00+ στο γραφείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Κ-3 (στο Κλειστό) του Καυτανζογλείου, θα βρίσκεται γιατρός για την εξέταση των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Η εξέταση αφορά στους αθλητές που έχουν Δελτίο αλλά και όσους δεν έχουν ακόμη Δελτίο.

Ούτως ή άλλως, το Δελτίο έχει διαχωριστεί από την ιατρική θεώρηση.  Από φέτος η ετήσια ιατρική εξέταση  θα φαίνεται στην ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ την οποία υποχρεούνται να βγάλουν όλοι όσοι αθλούνται.

Είναι υποχρεωτική και πρέπει να την έχουν μαζί τους τόσο στους επίσημους αγώνες (του ΣΕΓΑΣ)  ή τους ανεπίσημους μεταξύ συλλόγων όσο και στις προπονήσεις (αποδεικτικό στοιχείο ότι μπορούν να γυμνάζονται ακίνδυνα για την υγεία τους).

Σε αυτή τη φάση η γιατρός κλήθηκε να καλύψει κυρίως τους μικρούς αθλητές, λόγω της συμμετοχής των Ακαδημιών στον αγώνα «ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο των  ΣΕΡΡΩΝ την Κυριακή 25.11.18 το πρωί.

Ο κάθε εξεταζόμενος θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα που ανέρχονται στα επτά (7) ευρώ (η εξέταση περιλαμβάνει και Ηλεκτροκαρδιογράφημα).

ΕΚΔΟΣΗ (ΜΟΝΟΝ) ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ:

ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ φέρνουν:
Μία  (1) φωτογραφία
το Α.Μ.Κ.Α. του αθλητή/τριας.

 

ΟΣΟΙ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ φέρνουν:
Μία (1) φωτογραφία,
το Α.Μ.Κ.Α. τους και
ένα πιστοποιητικό γέννησης * (για την εξακρίβωση των στοιχείων τους).

Σημ. Εάν θέλετε να πάτε σε δικό σας γιατρό για τη θεώρηση ζητήστε το έντυπο της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ  από το σύλλογο).

* Το έντυπο παρέχεται από το σύλλογο με τα στοιχεία του κάθε παιδιού τυπωμένα, γι’ αυτό χρειάζεται το Πιστοποιητικό Γέννησης.

 

ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΣΕΓΑΣ

Μολονότι η έκδοση Δελτίου και η έκδοση Κάρτας Υγείας είναι δύο -ξεχωριστές διαδικασίες- όσοι δεν έχουν ΔΕΛΤΙΟ (δικαιούνται να βγάλουν Δελτίο από 6 χρόνων και πάνω) είναι καλό να συνδυάσουν την έκδοση της  ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ με την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ (την έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ από τον ΣΕΓΑΣ).  Είναι το πιστοποιητικό γέννησης που ένα (1) καλύπτει και τις δύο περιπτώσεις και οι φωτογραφίες που συνολικά χρειάζονται (5) πέντε -[4 για το Δελτίο και 1 για την Κάρτα Υγείας]- οπότε βγάζετε στο φωτογράφο (ή αλλού) τουλάχιστον 6  για να μην τρέχετε δύο φορές.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ το κάθε παιδί φέρνει:

  1. Αίτηση υπογεγραμμένη από τον νόμιμο κηδεμόνα (για τους κάτω των 18 ετών).
    Η Αίτηση χορηγείται από το σύλλογο – ζητήστε την.
  2. Τέσσερες (4 ) Φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.
  3. Πιστοποιητικό Γέννησης (Δήμου ή Κοινότητας) και
  4. 10 ΕΥΡΩ (τα χρήματα κατατίθενται στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).

Όσοι μπορούν έρχονται την Τρίτη (ακόμη και από τις Ακαδημίες), που θα είναι λιγότερα άτομα για να μη χάσουν την προπόνηση την Τετάρτη, περιμένοντας στην ουρά.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όσοι εξετάστηκαν την προηγούμενη φορά  24.1018 φέρνουν από (7 ευρώ).
Οι πρώτοι στη λίστα, που εξετάστηκαν χωρίς Ηλεκτροκαρδιογράφημα, να ζητήσουν να γίνει και το Ηλεκτροκαρδιογράφημα.

print

Written by