Η ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο στυλοβάτης λύθηκε, εντοπίστηκαν οι φθορές, διορθώθηκαν τα σιδερικά, αγοράστηκε ο οδοντωτός ιμάντας και μας έμενε η χάραξη-εκτύπωση της μεζούρας στην μία πλευρά του ιμάντα.

Plan A΄:
Είπαμε να κάνουμε τον ιμάντα όπως ήταν από τη «μάνα» του.  Γράψαμε στην εταιρεία που κατασκεύασε το στυλοβάτη, απευθυνθήκαμε στον εκπρόσωπο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τον ίδιο ιμάντα, τίποτε. Αγοράσαμε ιμάντα από την αγορά.
Ψάξαμε στο διαδίκτυο για την εκτύπωση των 5 μέτρων στην πίσω πλευρά του ιμάντα. Πήγαμε στη Νεάπολη, στην οδό Γιαννιτσών, στην Τούμπα, στην οδό Μπότσαρη … και που δεν πήγαμε.
Η εκτύπωση των 5 μέτρων στον ιμάντα, ξεκίνησε από 100 ευρώ στην Γιαννιτσών και έφτασε στο … «δεν μπορεί να γίνει».

Plan B΄:
Αγοράσαμε  μεζούρα αυτοκόλλητη, για να την κολλήσουμε στον ιμάντα.  Ούτε αυτή η σκέψη έδωσε τη λύση.  Η μεταλλική μεζούρα ξεκολλούσε από τον «πλαστικό» ιμάντα όταν έφτανε στην τροχαλία.

Plan C΄:
Πήραμε μαρκαδόρους και ένα χάρακα και τα θεριά (Καρματζόγλου Σ. , Παπαγεωργίου Κ., Μπούρας Χ., Ελευθεριάδης Ε.) ξεχύθηκαν σε έναν αγώνα υπομονής με προσοχή «γραφίστα» για να μαρκάρουν τα 5 μέτρα με το χέρι.  Πόντο-πόντο, μέτρο με το μέτρο και ο ιμάντας ετοιμάστηκε.
Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση του δεσίματος του στυλοβάτη.  Μπαίνει η τροχαλία κίνησης, μπαίνει ο πύρος και η ασφάλεια. Μένουν αρκετά αλλά η ώρα περνάει…
Η συνέχεια τη Δευτέρα.
Που θα πάει θα την καταφέρουμε αφού υπάρχει θέληση και διάθεση ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.
Με τέτοιους εθελοντές και τέτοια διάθεση τα πάντα μπορούν να γίνουν.
Ευχαριστούμε τους κυρίους (Καρματζόγλου Σ. , Παπαγεωργίου Κ., Μπούρα Χ., Ελευθεριάδη Ε.) για την προσφορά τους στο ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας, αφού στη περίοδο του κλειστού στο Καυτανζόγλειο γίνονται αγώνες Κλειστού και φιλοξενούνται αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ειδικά για την περίπτωση του στυλοβάτη και του ιμάντα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης κ. Τομπούλη Αναστάσιο, ο οποίος με την πρώτη αναφορά στο θέμα συμφώνησε να καλύψει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ τα έξοδα του ιμάντα και  της εκτύπωσης του ιμάντα (που θα ήταν αρκετά) αλλά τελικά δεν έγινε.

print

Written by