27.6.19 -ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΣΤΡΑΠΗ – ΤΑ «ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ»

Για όσους ακόμη δεν μας έμαθαν και νομίζουν ότι μόνον τα στραβά βλέπουμε. Δυστυχώς βλέπουμε πολλά στραβά (που άλλοι δεν τα βλέπουν) ίσως γιατί γνωρίζουμε το αντικείμενό μας  ή φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε και είναι επόμενο να φωνάζουμε μήπως και διορθώσουμε κάτι. Έτσι κάποιοι νομίζουν ότι βλέπουμε μόνον τα στραβά γι’ αυτό και μας έχουν «απέναντι»!
ΟΧΙ κύριοι, βλέπουμε «τα πάντα» και προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι έχοντας την ευαισθησία να αναγνωρίζουμε και τα θετικά σημεία όλων. (Ίσως δεν τα διατυμπανίζουμε όλα αλλά τα βλέπουμε).

Μας εξέπληξε θετικά η προκήρυξη του αγώνα του άλματος επί κοντώ που κοινοποίησε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης  με τη βοήθεια του Τεχνικού Συμβούλου κ. Καϊσίδη Μ. και του Τεχνικού της Ανάπτυξης κ. Χατζηβασιλείου Χ. (και όποιου άλλου βοήθησε).

Ίσως είναι από τις πλέον γρήγορες ενέργειες  που συναντήσαμε στον κατά τα άλλα δυσκίνητο σε παρόμοιες περιπτώσεις ΣΕΓΑΣ, ίσως επειδή υπεύθυνοι δεν τολμούν και παραπέμπουν το κάθε θέμα στους πολλούς (η μπάλα στην κερκίδα).

Η απουσία αγώνων για το άλμα επί κοντώ Κυρίως μικρών κατηγοριών αλλά και Γυναικών στην Βόρεια Ελλάδα ειδικά φέτος είναι εμφανής. Ο λόγος αυτός μας οδήγησε στο να στείλουμε έγγραφο προς τους υπευθύνους ζητώντας τη διοργάνωση αυτού του αγώνα. Διοργάνωση αγώνα απο ΕΑΣ επι κοντω 27.6.19

Το στείλαμε Κυριακή 23.6.19 και σήμερα στις 24.6.19 έχουμε την προκήρυξη.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Συγχαίρουμε τους παραπάνω  αναφερόμενους   και εκ μέρους όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το ξεχωριστό αυτό αγώνισμα «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ».

print

Written by