«ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ» – ΜΠΟΜΠΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Τις τελευταίες δύο μέρες λάβαμε φωτογραφίες ακόμη και από τους προπονητές μας!   Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τεχνικού Διευθυντή μας που μετρά χιλιόμετρα στο μπαλκόνι του και άλλοι προπονητές μας αποφάσισαν να μπουν στο παιχνίδι!

Ο κύριος Κοσμάς μας στέλνει φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού του όπου κάνει σοβαρή προπόνηση! Από ενδυνάμωση μέχρι «ενόργανη»! Μάλιστα πληροφορούμαστε ότι ο κύριος Κοσμάς είναι σε συνεχή επαφή με τους αθλητές του και κατά καιρούς κάνουν ακόμη και κοινή προπόνηση μέσω ίντερνετ! Μπράβο κύριε Κοσμά και σε σένα και στα αχώνευτά σου!

 

 

 

Ακόμη πιο σκληρά όμως γυμνάζεται η κυρία Ευδοξία γιατί εκείνη έχει τη δική της προσωπική προπονήτρια! Η ανιψιά της η Δεσποινούλα έχει βγάλει ειδικό πρόγραμμα για να γυμνάζει τη θεία της όλον αυτό το καιρό. Έχει μάλιστα στόχο να καταφέρει το ακατόρθωτο! Την ώρα που λόγω καραντίνας όλοι θα βγουν από τα σπίτια «ελαφρώς πιο παχουλοί» η αθλήτριά της να βγει από την καραντίνα ακόμη πιο fit! Μπράβο Δεσποινούλα! Κι εγώ αν δεν είχα την ανιψιά μου τη Σοφούλα εσένα θα διάλεγα να με γυμνάσεις!

 

 

Από τη μεριά των αθλητών μας:
Λάβαμε υπέροχες φωτο από τους Νίκο και Βασίλη Σιδέρη! Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τα δύο αδελφάκια είναι σε φόρμα! Και τι φόρμα… αυτή που Φορώντας την εξασφαλίζεις τη μέγιστη απόδοση…. ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα ενδυνάμωσης! Είμαστε πολύ περήφανοι που ακόμη και οι μικρότεροι αθλητές μας είναι τόσο συνεπείς! Μπράβο παιδιά!

 

 

 

 

 

 

Από τον Θέμη Λαμπριανίδη και τον φοβερό Αναστάση που μας στέλνουν φώτος για 2η φορά! Θέμη αγόρι μου τόσο ζεστά που το έχεις πάρει όταν θα ξαναβρεθούμε με το καλό βλέπω να μας κάνεις καμιά 10αριά έλξεις! Αλλά έτσι είναι… Άμα έχεις τον κύριο Σταύρο μας να σου στήνει ολόκληρο γυμναστήριο μες το δωμάτιο…! Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ στο private γυμναστήριό σου! Θεμάκο είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Συνέχισε έτσι!

 

 

 

 

 

Τελευταίες για σήμερα οι φωτογραφίες της Τσιώτρα Αθανασίας (Νάνσυ) που μέχρι στο χιόνι βγήκε για προπόνηση.

Μπράβο σε όλους, περιμένουμε και τους άλλους.

print