ΤΕΤΑΡΤΗ 3.6.2020 – Η ΕΝΑΡΞΗ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Για τις οδηγίες της ΓΓΑ βλέπετε προηγούμενο άρθρο (παρακάτω).

Πρακτικές οδηγίες για τους Γονείς και Προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ

  1. Οι προπονητές των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ καθορίζουν το πρόγραμμά τους, που μπορεί να είναι σε διαφορετικά ωράρια μεταξύ των προπονητριών και σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και το κοινοποιούν στα παιδιά τους.
    [Οι προπονήτριες  των Ακαδημιών «συντονίζονται» και στέλνουν το πρόγραμμα να το ανακοινώσουμε στη σελίδα του συλλόγου].
    Οι προπονήσεις θα αρχίσουν από την Τετάρτη 3.6.2020 «με ραντεβού».
  2. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τους προπονητές τους και δηλώνουν ημέρα και ώρα που μπορούν να παρακολουθήσουν την προπόνηση (έτσι ώστε να μη δημιουργούνται μεγάλα γκρουπ).
    Χωρίς ενημέρωση δεν γίνεται δεκτός κανένας στην προπόνηση (θα πρέπει να είναι ελεγχόμενος ο αριθμός των παιδιών). Τα τηλ. των προπονητριών θα υπάρχουν στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί την Τρίτη το βράδυ.
  3. Οι αθλητές κάτω των 13 ετών (προσαρμόζονται με τις εντολές της ΓΓΑ).
    Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.
    Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες σε σωματεία και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού.

(Προσωπικά, βλέπω … να ταλαιπωρούν όσους έχουν Δελτίο) αφού είναι άλλα τα μέτρα για όσους δεν έχουν Δελτίο.
Με τις ρυθμίσεις τους (σχετικά με τους αθλητές με Δελτίο και χωρίς Δελτίο) μας εξωθούν να ενεργήσουμε «ως Έλληνες» … για όσους με καταλαβαίνουν!

print

Written by