ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Για το επόμενο τριήμερο Τετάρτη 3,  Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Ιουνίου, οι προπονήσεις των ΚΑΤΩ ΤΩΝ 13 θα γίνουν από τις 17:30 μέχρι 19:00, με τους παρακάτω περιορισμούς:

  1. Οι προπονήσεις θα γίνουν στο χώρο «περιμετρικά του Κεντρικού Σταδίου».
  2. Το εκάστοτε γκρουπ θα είναι το πολύ μέχρι 15 άτομα μαζί και η προπονήτρια.
  3. Οι αθλητές θα συγκεντρώνονται στις 17:30 στην Κεντρική είσοδο του Σταδίου (από την Αγίου Δημητρίου, επάνω από τους καταρράκτες).
  4. Θα καταγράφονται οι παρόντες αθλητές σε μία κατάσταση (από την προπονήτρια) η οποία θα παραδίδεται στην είσοδο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα περνούν τον έλεγχο των υπευθύνων του Σταδίου.
    (Προσοχή η προετοιμασία τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες θα πάρει 5-10 λεπτά. Όποιος αργήσει, δεν θα έχει τη δυνατότητα να περάσει μόνος του μέσα για να βρει το γκρουπ. Όποιος αργήσει γυρνάει σπίτι του).
  5. Η συμμετοχή των αθλητών θα εξασφαλίζεται μόνον μετά από τηλεφωνική Δήλωση στην κ. Σοφία 6909156020 η οποία και θα κανονίζει τις προπονήτριες και τα γκρουπ για τις τρεις παραπάνω ημέρες. Κανένα παιδί (γονιός) δεν εμφανίζεται στην είσοδο του Σταδίου χωρίς προηγουμένως να έχει συνεννοηθεί με την κ. Σοφία. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης –χωρίς συνεννόηση- θα περάσουν οι 15 που θα έχουν συνεννοηθεί και οι υπόλοιποι θα πάρουν σειρά για την επόμενη προπόνηση.

Για την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ενημερωτικό το ΣΚ.

print

Written by