ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ – ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Φ.Α. ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Γ.Γ.Α. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΙΒΟΥ

Ο ΣΕΓΑΣ τηρώντας «τα τυπικά» ζητάει την «εκδήλωση ενδιαφέροντος», από όσους Γυμναστές έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή Στίβου, είναι διορισμένοι κάπου «μακριά» και επιθυμούν να αποσπαστούν ως Ομοσπονδιακοί Προπονητές / ή και Τεχνικοί Σύμβουλοι στις ΕΑΣ και στον ΣΕΓΑΣ, να Περισσότερα . . .

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2020

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλοντας να προετοιμάσει κυρίως ψυχολογικά και όσο το δυνατόν καλύτερα και σωματικά τους αθλητές του, για τους επερχόμενους αγώνες επισημαίνει: Όλοι οι αθλητές που σύμφωνα με το έτος γέννησης δικαιούνται να αγωνιστούν στα Διασυλλογικά και στη συνέχεια Περισσότερα . . .

Α/ Γ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΓΑΣ 18+19.7.2020

Από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ανδρών και Γυναικών σε 20 Ομίλους σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίοι θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξη που κατάρτισε η Ομοσπονδία Περισσότερα . . .

Κ-18 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 4 ή 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΓΑΣ

Από SEGAS.GR Σε 23 ομίλους θα διεξαχθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες «ατομικών αγωνισμάτων» της κατηγορίας Κ18 το Σάββατο 4 ή την Κυριακή 5 Ιουλίου σύμφωνα με το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας. Η Ομοσπονδία κατάρτισε την Κεντρική Προκήρυξη του αγώνα, προσαρμοσμένη Περισσότερα . . .