ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2020 – ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  

Ευτυχώς, η ζωή συνεχίζεται ανεξάρτητα από το τι παρουσιάζεται στη ζωή του καθενός μας. Στην παρούσα φάση, που οι αθλητικές δραστηριότητες ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ και το αύριο δεν είναι καθόλου γνωστό ούτε σίγουρο ορισμένες δραστηριότητες φαντάζουν να μην ταιριάζουν στη φιλοσοφία του παρόντος χρόνου.

Από τη μια μεγάλος ντόρος γίνεται για τις επικείμενες εκλογές των Ενώσεων Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) αλλά και των Ομοσπονδιών των αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).

Από την άλλη 1-31 Οκτωβρίου (για φέτος ειδικά μέχρι 2-11-20) είναι η περίοδος μεταγραφών των αθλητών από Σωματείο σε Σωματείο.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ«ΑΣ ΡΗΓΑΣ»

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν παιδιά που γνώρισαν τον αθλητισμό και ανδρώθηκαν αθλητικά στο σύλλογό μας, μετά από τη μετάβασή τους στην Πρωτεύουσα (το 2008) για το κάτι καλύτερο, επανέρχονται  στο σύλλογο όπου ξεκίνησαν. Η αγκαλιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ανοιχτή να δεχτεί τα παιδιά που αφού δοκίμασαν το κάτι άλλο σε άλλους συλλόγους της Αθήνας επανέρχονται στο σύλλογο.
Θα μας δοθεί χρόνος να πλέξουμε το εγκώμιο του Δημήτρη Πατσουκάκη και της ΧΡΥΣΑΣ ΜΑΚΡΗ και να τονίσουμε τη συμβολή τους τόσο στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του συλλόγου (από το 2000) όσο και την επίδραση που είχαν στους νεώτερους από αυτόν αθλητές.

Μπάλλου Καλλιόπη. Μετά από δύο και τρία χρόνια ταλαιπωρία της ήρθε η ώρα να έρθει και επίσημα στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

 

Μανδάλη Μαρία. Με χαρά υποδεχόμαστε τη Μαρία από τον αδελφό Σύλλογο ΑΣ ΔΙΑΣ Ωραιοκάστρου που λόγω σπουδών θέλει να συνεχίσει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

 

Γκέκας Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης μας έρχεται από τον επίσης υπέροχο σύλλογο ΑΦ ΘΕΡΜΗΣ με στόχο να ξεχωρίσει στο αγώνισμα που αγαπάει…

 

Κιόσε Φώτη. Ο υπέροχος χαρακτήρας Φώτη Κιόσε που με Αλβανική υπηκοότητα (γεννημένος στη Θεσσαλονίκη) θέλει να γνωρίσει στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ την αγωνιστική πλευρά της αγάπης του για το τρέξιμο.

Καλωσορίζουμε όλους τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες.

 

Η ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΑΝΑ-ΠΑΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ένα άλλο διαμάντι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ η Δήμητρα Σολομωνίδου (αδελφή του Απόστολου, γεια σου Απόστολε) που σπούδασε στην Αθήνα (είχε πάρει μεταγραφή για τον Πανιώνιο ΓΣΣ), πήγε για μεταπτυχιακά στην Αγγλία, γύρισε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ άρχισε να εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και τώρα προέκυψε για ένα χρόνο εργασία και πάλι στην Αθήνα. Θέλοντας να συνεχίσει να γυμνάζεται με την παλιά της παρέα μας ζήτησε να μεταγραφεί για φέτος και πάλι στον Πανιώνιο. Σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε αντίρρηση μετά από τα τόσα που έχει προσφέρει στο σύλλογο η Δήμητρα. Εκείνο όμως που μας κάνει υπερήφανους είναι το σκεπτικό της Δήμητρας που δείχνει τον τρόπο σκέψης της και που θέλουμε να πιστεύουμε ότι και ο σύλλογος έβαλε ένα λιθαράκι εκτός από το “κατάλευκο μάρμαρο” που έβαλε η οικογένειά της στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της Δήμητρας.

Είναι πιο «Τίμιο» να πάρω μεταγραφή για τον Πανιώνιο αφού θα τους ζητήσω να γυμνάζομαι μαζί τους για τον επόμενο χρόνο. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε και μολονότι δεν θα έχουμε τη Δήμητρα στο σύλλογο για τον επόμενο χρόνο είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι για τον τρόπο σκέψης της Δήμητρας.

Τι πιο Τίμιο να προσφέρεις τις όποιες υπηρεσίες σου σε όσους με τη σειρά τους σου παρέχουν τα όσα χρειάζεσαι. Ας το βγάλω από μέσα μου, το να παίρνω ότι έχω να πάρω από κάποιο σύλλογο και όταν πατήσω στα πόδια μου να εγκαταλείπω -χωρίς καμία εξήγηση- όσους με μεγάλωσαν αθλητικά για να πάω αλλού (για δικούς μου λόγους) είναι ότι χειρότερο   μπορεί να ζήσει κάποιος που προσφέρει!

Μπράβο! Δήμητρα «ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ» που μας φεύγεις! γιατί όπου και να πας θα είσαι το δικό μας παιδί, θα είσαι το διαμάντι που ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα καμαρώνει που πέρασες από την αγκαλιά του. Όσο πιο μακριά μας θα είσαι τόσο περισσότερο θα σε αγαπάμε, όπως συμβαίνει και με τόσες αχώνευτες και αχώνευτους που «μας λείπουν», με τη δράση τους να μοιράζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στα «Εξωτερικά»…

 

ΕΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ «ΜΠΕΣΑΛΗ» ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ  κ. Σ. ΚΑΛΟΖΟΥΜΗ

Μια και το έφερε η κουβέντα για τις μεταγραφές, ας μου επιτραπεί ένας ιδιαίτερος χαιρετισμός σε άτομα που «κέρδισαν την εκτίμηση» των ανθρώπων του Στίβου!

Ένα γεια, στο φίλο μας τον κ. ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΟΖΟΥΜΗ τον γνωστό ως «ΜΠΕΣΑΛΗ» (είναι υπόσχεση, όποτε το φέρνει η κουβέντα θα σε ξεμπροστιάζω. Εγώ  την τηρώ).

Θυμήθηκα το φίλο μου τον κ. Σπύρο Καλοζούμη «τον Μπεσαλή» τον πρόεδρο του Α.Ο. ΜΕΓΑΡΩΝ που στις περσινές μεταγραφές έκανε τη «μαγκιά» σε συνεργασία με «τους άμεσα ενδιαφερόμενους» για τη μεταγραφή (όπως ο ίδιος υποστηρίζει) και για να πάρουν το Ο.Κ. της μεταγραφής αθλήτριας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμφώνησαν – υποσχέθηκαν ανταλλάγματα, τα οποία όμως στη συνέχεια δεν τήρησαν.

Ακόμη δεν έδωσαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα όσα συμφώνησαν!

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που οδηγούν τα παιδιά στον αθλητισμό και τα διδάσκουν ότι η μη τήρηση των συμφωνιών είναι «μαγκιά».

Μπράβο! Σπύρο «Μπεσαλή»,  μπράβο «στους άμεσα ενδιαφερόμενους» για τη μεταγραφή, παραδεχόμαστε ότι είστε «πανέξυπνοι» κοροϊδέψατε εύκολα τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και περάσατε πανεύκολα το μήνυμα στη νεολαία μας, ότι είναι  «μαγκιά» το να μην τηρούν τα όσα υπόσχονται!

Όμως «πανέξυπνοι» οδηγείτε τα παιδιά στον αθλητισμό για να γίνουν «καλύτεροι» άνθρωποι! Ακόμη και Ολυμπιονίκες να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι με τέτοια παραδείγματα δεν θα γίνουν. Τα παιδιά έχουν πάντα την ανάγκη από παραδείγματα προς μίμηση.  Είναι ευθύνη των μεγάλων το ποια παραδείγματα προς μίμηση θα τους δώσουμε.

Γεια σου! Σπύρο Καλοζούμη «πανέξυπνε», «Μπεσαλή» μου εσύ!

Μέχρι την επόμενη φορά (και θα είναι πολλές … μέχρι να πληρώσεις στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα όσα συμφώνησες)!

print

Written by