ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  απο 17.5.21 – ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ από τη Δευτέρα 17 Μαΐου μπορούν να ξεκινήσουν  τα γκρουπ των Ακαδημιών. Τα γκρουπ με τα σημερινά δεδομένα θα λειτουργήσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2021.

Λόγω του περιορισμού των (10 ατόμων) σε κάθε γκρουπ αλλά και της αβεβαιότητας για τον αριθμό των παιδιών που είναι σε ετοιμότητα να επανενταχθούν στα γκρουπ των Ακαδημιών, θα πρέπει να «συντονιστούμε».

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

  1. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ξεκινήσει με 2 γκρουπ των 10 αθλητών το καθένα (κ. ΣΤΕΦΑΝΙΑ  και κ.  ΣΟΦΙΑ), τις ίδιες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) και τις ίδιες ώρες (19:00 – 20:30).
  2. Όποιος θέλει να «κλείσει θέση» στα δύο (2) πρώτα γκρουπ  στέλνει e-mail  στη διεύθυνση sgkotzam@gmail.com ή μήνυμα στο viber του 6909156020.
  3. Στη δήλωσή σας για τα (2) δύο γκρουπ των 19:00, μπορείτε  να αναφέρετε αν θα προτιμούσατε να ενταχθείτε στο γκρουπ των 17:30 (εφόσον η συμμετοχή των αθλητών δικαιολογήσει τη δημιουργία του).
  4. Οι πρώτοι 20 που θα δηλώσουν, θα πάρουν επιβεβαίωση ότι μπορούν να έρθουν στην προπόνηση, από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, με τον ίδιο τρόπο (μέσω e-mail  ή Viber).
  5. Θα χρειαστεί επιβεβαίωση ότι τα παιδιά έκαναν το “self test” και ότι είναι Αρνητικό (τα test που κάνουν στο σχολείο μας καλύπτουν). Προσέλευση και αποχώρηση υποχρεωτικά με Μάσκα και όλα τα μέτρα προφύλαξης (αποστάσεις, απολυμαντικό κ.λ.π).
  6. Για ότι άλλο χρειαστεί, (π.χ. ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ που ανανεώνεται κάθε χρόνο), θα ενημερώνεστε από τη σελίδα μας.

Για όσους ενημερωθούν αργά και δεν προλάβουν να είναι στους πρώτους 20, θα γίνει λίστα αναμονής-προτεραιότητας ώστε αν για κάποιο λόγο αδειάσει θέση ή αλλάξουν οι όροι (π.χ. περισσότερα άτομα σε κάθε γκρουπ) να τους ειδοποιήσουμε.

Αν μαζευτούν πολλοί στην «αναμονή» και δικαιολογείται  και 3ο γκρουπ, θα υπάρξει η ανάλογη ενημέρωση τόσο από τη σελίδα μας όσο και προσωπική από τους προπονητές των Ακαδημιών.

Ο χωρισμός των γκρουπ ανά ηλικίες θα γίνει αφού πάρουμε τις δηλώσεις  με τις ηλικίες των παιδιών που επιθυμούν να επανενταχθούν στη λειτουργία των Ακαδημιών.

Περιμένουμε τις δηλώσεις των ενδιαφερομένων (από αύριο Δευτέρα 10.5.21 μέχρι και την Παρασκευή 14.5.21). Υπενθυμίζουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αφού μας υποχρεώνουν να έχουμε περιορισμένο αριθμό παιδιών.

Τώρα θα φανεί ποιοι επισκέπτονται τη σελίδα μας συχνά…

print

Written by