ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (Κ16) 26-27.6.21 – Ο Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η αρχή των Πανελληνίων πρωταθλημάτων μικρών κατηγοριών (Κ16, Κ20, Κ18) θα γίνει την επόμενη εβδομάδα 26-27/6/2021 με τη διεξαγωγή αγώνων σε (5) πέντε ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16.

(Στη διπλανή φωτογραφία η μικτή ομάδα 4Χ200 που εκτός των εικονιζομένων (ΦΑΡΔΗΣ- ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ Ε.-ΝΤΟΥΓΚΟΥ Β/Κ.- ΛΟΥΒΑΡΗΣ Σ.) συμμετέχει και η “Βολίδα” του συλλόγου μας ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ.   Κούκλες και κούκλοι, το χρώμα του μεταλλίου που μπορείτε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε εξαρτάται από την προσπάθεια όλων σας… Σίγουρα το μπορείτε, οι προπονητές το ξέρουμε εσείς πρέπει να το πιστέψετε και να προσπαθήσετε προσφέροντας ο ένας στον άλλο τον καλύτερο σας εαυτό.

Η ομοσπονδία μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων των διασυλλογικών αγώνων, ανάρτησε τους προκριθέντες και τους επιλαχόντες που θα πάρουν μέρος στον καθένα από τους πέντε ομίλους.

Τα σωματεία καλούνται να αποστείλουν στις  αρμόδιες ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ τις δηλώσεις συμμετοχής τους και στη συνέχεια οι ΕΑΣ στον ΣΕΓΑΣ (Αθήνα), στις οποίες θα συμπεριλαμβάνονται:

1) Οι προκριθέντες αθλητές – αθλήτριες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα συμμετάσχουν.
2) Ο αθλητής ή η αθλήτρια (ένας) που θα συμμετάσχει με «ελεύθερη συμμετοχή», εάν υπάρχει από το σωματείο.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δήλωσε ως τον έναν αθλητή/τρια  με ελεύθερη συμμετοχή την μικρή της παρέας (2008, Χαντζίδου Ησαΐα στο άλμα σε Μήκος και ό,τι κάνει) για να αποκτήσει εμπειρίες και να καταλάβει ότι μπορεί, αρκεί από το Σεπτέμβριο να το πάρει σοβαρά.
3) Οι αθλητές – αθλήτριες του σωματείου, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στους δύο (2) επιλαχόντες αθλητές – αθλήτριες σε κάθε αγώνισμα και οι οποίοι πραγματικά θα συμμετάσχουν, εάν υπάρξουν «ελεύθερες θέσεις», λόγω μη συμμετοχής προκριθέντων αθλητών – αθλητριών.

Από τις επικοντίστριες τις “κοντές κορμάρες” της φωτογραφίας  (αφού και ο Θεοφάνης σας περνάει)!  αγωνίζεται στο Κ16 μόνον η Σπήλιου Μελίνα (2006). Η Μελίνα  είναι καιρός να γράφει 3.. μπροστά στην επίδοσή της …
Η Μαρία Παντακίδου (2005) θα  αγωνιστεί στο Βόλο Κ-18 και ίσως στο Κ-20  αρκεί να προσπαθήσει μέχρι τότε και … μετά  επανερχόμαστε για μια νέα αρχή τον Σεπτέμβριο.

ΟΙ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ:
ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_Κ16_ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ__2021

ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_Κ16_ΑΓΟΡΙΩΝ__2021

Β Όμιλος_Κ16_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Φ

Η αθλήτρια της κεντρικής φωτογραφίας είναι η Βεατρίκη-Καλυψώ Ντούγκου η οποία με 12″97 στην πρώτη κούρσα της στα 80 εμπόδια έχει την 2η καλύτερη επίδοση μεταξύ των εμποδιστριών του Β΄Ομίλου. Πιστεύουμε ότι η Βεατρίκη-Καλυψώ ακόμη δεν έδειξε τις πραγματικές της ικανότητες. Περιμένουμε …

print

Written by