ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΣΤΙΒΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ  ΣΤΑ … ΑΖΗΤΗΤΑ

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του Καυτανζογλείου για τις συνθήκες προπόνησης του Στίβου όταν θα έχει ποδοσφαιρικό αγώνα (και ειδικά τώρα με τον … ΠΑΟΚ θα έχει πολλούς!)  ήρθε και το παρακάτω ε-μαιλ.

Αξιότιμοι,

 Θα θέλαμε να σας καταστίσουμε σαφές ότι η χθεσινή έκτακτη ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής της Αστυνομίας και εφόσον διεξήχθη ο απαραίτητος έλεγχος στο Στάδιο τη Δευτέρα για τα μέτρα διεξαγωγής του προγραμματισμένου αγώνα.

 Ρητή εντολή των Αστυνομικών Αρχών για την αποφυγή συγχρωτισμού που παρατηρήθηκε κατά τον έλεγχο, ήταν να κλείσουν όλοι οι χώροι του Σταδίου (καταστήματα, προπονητήρια), καθώς και ν’ αποφευχθεί η στάθμευση των αυτοκινήτων εκτός του Σταδίου  και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα εντοπίστηκε, όπως τοποθέτηση τραπεζιών για εγγραφές Ακαδημιών.

Ύστερα από έντονες πιέσεις από την πλευρά της Διοίκησης του Κ.Ε.Σ. για τουλάχιστον την εξυπηρέτηση των αθλητών υψηλού επιπέδου, συμφωνήθηκε να επιτραπεί η είσοδος κατ’ εξαίρεση σ’ αυτούς και με έλεγχο από τους φύλακες του Κ.Ε.Σ., ακολουθώντας ειδική διαδρομή για την είσοδό τους στο βοηθητικό γήπεδο.

Λάβετε υπόψη σας, ότι  λειτουργούμε σύμφωνα πάντα με τις εντολές της Αστυνομίας και αναμένεται να ισχύσουν έκτακτες ειδικές οδηγίες, για τις οποίες και θα ενημερώνεστε.

Μέριμνα της Διοίκησης αποτελεί η προσπάθεια διατήρησης ανοικτών των χώρων προπόνησης του Στίβου παράλληλα με τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων.

Η τήρηση από πλευρά όλων μας των οδηγιών που δίνονται κάθε φορά από την Αστυνομία, θα καθορίσει και τη δυνατότητα αυτή.

 Στον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα θα υπάρχουν εκ νέου οδηγίες.

Εκ της Διεύθυνσης

 Μαρία Σιούλα

email: sioula@kaftanzoglio.gr

print

Written by