ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2021 ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με ταχύ ρυθμό και μας βρίσκουν όλους σε δύσκολες καταστάσεις σε σύγκριση με άλλα Χριστούγεννα. Μπορεί όλοι μας να δυσκολευόμαστε, ο καθένας για άλλο λόγο, υπάρχουν όμως ανάμεσά μας και οικογένειες ή και μεμονωμένα άτομα τα οποία περνούν πολύ πιο δύσκολα από ότι φανταζόμαστε!

Όσοι “Δόξα τω Θεώ” είμαστε σε κατάσταση που μπορούμε να διαθέσουμε ένα μικρό ποσό να αγοράσουμε μερικά τρόφιμα- μακράς διάρκειας- και να τα προσφέρουμε σε άπορους συνανθρώπους μας ας ενεργοποιηθούμε.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τη Δευτέρα 6/12/2021 και μέχρι 15/12/2021 θα συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια θα προσφέρει σε ιδρύματα τα οποία ετοιμάζουν συσσίτια ή τροφοδοτούν οικογένειες άπορες ώστε τουλάχιστον τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να μη λείψει από κανέναν «ένα πιάτο φαγητού».

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Τα προηγούμενα χρόνια συγκεντρώναμε τα τρόφιμα στην αίθουσα του επί κοντώ, όπου κάναμε και τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Δυστυχώς για φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν θα έχει τη μορφή της συγκέντρωσης σε κλειστό χώρο (θα ανακοινωθεί αργότερα η μορφή της γιορτής!) και αφού δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς και κηδεμόνες η συκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στην Κεντρική είσοδο του Σταδίου.
Από τη Δευτέρα 6/12/21 όσοι προσέρχονται στις προπονήσεις μπορούν να φέρνουν οι ίδιοι ή να στείλουν με τα παιδιά τους (αν είναι σχετικά μεγάλα) ένα σακουλάκι με τα όποια τρόφιμα θέλει (κατά προτίμηση μακράς διάρκειας) και να το βάλει σε ένα καρότσι σουπερμάρκετ που θα υπάρχει στην είσοδο, από όπου μπαίνουν στο Στάδιο οι μικροί μας αθλητές, δίπλα από το μπάνερ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (όπως φαίνεται στη διπανή φωτογραφία).   
Ακόμη και όσοι έρχονται με το αυτοκίνητο για να αφήσουν το παιδί τους θα μπορούν εκείνη την ώρα να δώσουν και το σακουλάκι τους στον άνθρωπο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα βρίσκεται στο μπάνερ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με το καροτσάκι, έξω από την είσοδο των αθλητών.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η αρχική μας σκέψη αντικαταστάθηκε από τη γενίκευση της προσφοράς από όλους τους συλλόγους μαζί, βλέπετε το σχετικό άρθρο :
«ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»  ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΔΕΥΤΕΡΑ 6.12.21 ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ  15.12.21

ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ενδεικτικά, γνωρίζοντας και από άλλες χρονιές,  τα τρόφιμα που μπορούμε να βάλουμε στο σακουλάκι μας είναι: [Ρύζι, Μακαρόνια, Ζάχαρι, Όσπρια, Γάλατα εβαπορέ (μακράς διάρκειας), Λάδι … και πολλά άλλα παρόμοια, τα οποία δεν θα χαλάσουν.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

και όποιος μπορεί και θέλει ερχόμενος στην προπόνηση με το παιδί του ας θυμηθεί και το σακουλάκι για τους άπορους συνανθρώπους μας. Το καλύτερο είναι να δώσει στο παιδί του το σακουλάκι να το βάλει στο καρότσι συγκέντρωσης, έτσι τα παιδιά μαθαίνουν να νοιάζονται και για τους συνανθρώπους τους.

Τα συγκεντρωθέντα θα διατεθούν όπου μας υποδείξετε ή σε ιδρύματα και εκκλησίες τα οποία έχουν επιτροπές και διοργανώνουν συσσίτια ή που «χειρίζονται» παρόμοιες δωρεές.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από αντίστοιχες εκδηλώσεις των τελευταίων 12 ετών (ψάξαμε μέχρι το 2010, και σταματήσαμε!)

print

Written by