Με μεγάλη χαρά αποφασίσαμε να γράψουμε αυτές τις γραμμές κάνοντας γνωστή την εταιρία Sefa Trans στους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Μπήκαμε στη σελίδα της Sefa Trans  με αφορμή μια «δωρεά» προς το σύλλογο της οικογένειας του κ. Ισμαήλ και Δήμητρας Σονάυ και ειλικρινά εντυπωσιαστήκαμε. Μας κέρδισαν τα λίγα σταράτα λόγια που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα και που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε:

«Από το 2009, με προϋπόθεση την ειλικρίνεια και τη φιλικότητα, δημιουργήσαμε μια εταιρία που βασίζεται στην αξιοπιστία.

Ως πελάτες αναζητούσαμε επιτακτικά αυτές τις προϋποθέσεις και τις βρίσκαμε με δυσκολία γι’ αυτό και αποφασίσαμε να γίνουμε δημιουργοί της Sefa Trans και να ορίσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά ως την κινητήρια δύναμη μας.

Ο σκοπός της εταιρίας είναι η ανάπτυξη των Διεθνών Οδικών Μεταφορών κυρίως από και προς την Τουρκία, καθώς και σε όλη την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια.

Έχοντας σαν βάση τους κύριους ανταποκριτές μας και χάρη στη στενή μας σύμπραξη με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών και ένα σύγχρονο στόλο 80 φορτηγών αυτοκινήτων όλων των τύπων (ακόμη και με πιστοποιητικό ADR), εκτελούμε κάθε εντολή φόρτωσης των πελατών μας, φροντίζοντας και τον εκτελωνισμό όπου απαιτείται, γρήγορα και αξιόπιστα με υπηρεσίες από πόρτα σε πόρτα.»

 

Γνωρίστε την Εταιρία και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή και γιατί όχι, κάντε τη δουλειά σας εφόσον έχετε κάτι να μεταφέρετε βασισμένοι στη ΣΕΦΑ»

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τη σελίδα της Εταιρίας πατώντας ΕΔΩ.

print

Written by