Β ΦΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ -ΣΕΡΡΕΣ – ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΒΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΜΕ ΡΕΚΟΡ

ΜΑΘΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ

Τόσο η ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ όσο και ο ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ που αγωνίστηκαν στη Β΄ Φάση των Σχολικών αγώνων (8.4.22) στις Σέρρες κατάφεραν να τερματίσουν στη 2η θέση του αγωνίσματός των που ήταν, τα 100μ. Εμπ και 400μ αντίστοιχα.

Η Βεατρίκη (2006) με 14”69 στα 100μ. εμπ (76 εκ) που είναι και ατομικό της ρεκόρ -έχασε μόνον από την Αντωνιάδη Μαρία (2005) που κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ του αγωνίσματος- και  διεκδικεί με πολύ μεγάλα ποσοστά μία θέση στις 4 καλύτερες επιδόσεις που θα την οδηγήσουν στον τελικό των Πανελληνίων αγώνων  Κλασικού Αθλητισμού Λυκείων που θα διεξαχθούν στις 13 και 14 Απριλίου 2022 στον Βόλο Μαγνησίας. Στον Τελικό θα αγωνιστούν 12 αθλητές-τριες, οι 7 νικήτριες των 7 ομίλων (εφόσον επιτύχουν το όριο που είναι 16”14) και οι 4 καλύτεροι χρόνοι συν 1 αθλήτρια από την Κύπρο. Εάν σε κάποιο όμιλο δεν υπάρχουν αθλήτριες με το όριο οι θέσεις θα συμπληρωθούν με τις αμέσως καλύτερες επιδόσεις από τους άλλους ομίλους.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟ που τερμάτισε στα 400μ. στη 2η θέση με 50”81 (δεύτερη καλύτερη επίδοσή του αφού έχει 50”56 από τις 11.7.21). Στην κούρσα των Σερρών διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τα τελευταία 40 μέτρα αλλά όπως απεδείχθη ο ο αντίπαλός του είχε περισσότερες δυνάμεις με αποτέλεσμα ο Δανιήλ να τερματίσει δεύτερος.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ». 

Οι αγώνες της Β φάσης που έγιναν στο ανακαινισμένο στάδιο των Σερρών ήταν αφιερωμένοι στη Μνήμη του αγαπητού Φίλου και συναδέλφου ΙΩΑΝΝΗ ΦΡΑΓΓΟΓΛΟΥ που χάθηκε πρόσφατα.
Στους υπευθύνους των ΣΕΡΡΩΝ πιστώνεται ακόμη και η ενέργεια να ονομάσουν το χώρο ρίψεων του Σταδίου σε χώρο ΙΩΑΝΝΗ ΦΡΑΓΓΟΓΛΟΥ αφού ως προπονητής  ο Γιάννης προσέφερε τις υπηρεσίες του κυρίως στις ρίψεις και όχι μόνον αφού ο γιός του -Γιώργος Φράγγογλου- ήταν πρωταθλητής του ύψους.
Άνθρωποι, Γυμναστές, προπονητές με το “ήθος” του Γιάννη αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς, όσους εμπεκόμαστε στην εκπαίδευση – διαπαιδαγώγιση των παιδιών.
ΓΙΑΝΝΗ μου, να μην ανησυχείς και την οικογένειά σου ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και όλους εμάς που σε γνωρίσαμε να θυμώμαστε το ΗΘΟΣ ΣΟΥ και να μαθαίνουμε…

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΠΙΝΑΚΙΑ ΛΥΚΕΙΩΝ Β΄ ΦΑΣΗΣ_ 08 ΑΠΡ 2022

print

Written by