ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ 1.9.2022

Ποιοί είναι αυτοί που μας λένε ότι ο «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» είναι Κοινωνικό αγαθό το οποίο η Πολιτεία θα πρέπει να προσφέρει στη νεολαία της;

Ό,τι και να μας λένε είναι λόγια του αέρα, τα γεγονότα άλλα μας δείχνουν.

Τα ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΑΚΘ) μεταξύ των οποίων και το Καυτανζόγλειο αλλά και το Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο (Παλαί ντε σπορ), κοινοποίησαν την «ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» των ΕΑΚΘ (την οποία θα βρείτε στο τέλος).

 

1000 ΚΟΣΚΙΝΑ
Για να εξασφαλίσουν τα: (Αθλητική αναγνώριση, έγγραφή στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ, …)  οι σύλλογοι περνούν από 1000 κόσκινα, παρόλα αυτά θα πρέπει να πληρώνουν και 2 ευρώ/μήνα εισιτήριο για κάθε αθλητή τους αν θέλουν να έχει πρόσβαση στα ΕΑΚΘ!

1001ο ΚΟΣΚΙΝΟ
«Για να έχουν δικαίωμα χρήσης τα σωματεία θα πρέπει να έχουν αθλητική αναγνώριση, να είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ και να είναι οικονομικά τακτοποιημένα απέναντι στα ΕΑΚΘ».
« Όλα τα σωματεία για να έχουν δικαίωμα χρήσης θα πρέπει να υπογράψουν πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 συμφωνητικό χρήσης με τα ΕΑΚΘ.

 

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Τα ΕΑΚΘ (ΕΘΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) μεταξύ των οποίων και το Καυτανζόγλειο, μεθοδικά ρίχνουν ΟΛΟ το βάρος του αθλητισμού στους ερασιτεχνικούς συλλόγους.

  • Ξεκίνησαν ζητώντας «ΕΝΟΙΚΙΟ» για τις αποθήκες, όπου οι σύλλογοι φυλάσσουν το αθλητικά τους υλικό (και το παίρνουν κανονικά).
  • Προχώρησαν στην ενοικίαση των αποδυτηρίων των προπονητών τα οποία ονόμασαν «γραφεία» προπονητών! (Εκβιαστικά το παίρνουν)!
  • Συνέχισαν με την επιβολή εισιτηρίου στα παρκινγκ του Καυτανζογλείου, μέτρο που τελικά αναγκάστηκαν να το πάρουν πίσω μετά από την κατακραυγή όλου του αθλητικού κόσμου (Συλλόγων, προπονητών, γονέων και κηδεμόνων των μικρών αθλητών αλλά και των ενηλίκων αθλητών).
  • Τώρα έρχονται και βάζουν εισιτήριο 2 ευρώ το μήνα (στο Καυτανζόγλειο) για κάθε αθλητή που θα ήθελε να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου.

Από το εισιτήριο του αθλητή περιμένετε, κύριοι της Επιτροπής Διοίκησης, να βγάλετε τα λειτουργικά έξοδα του Σταδίου; …..

 

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο σύλλογοι μη έχοντας καμία ουσιαστική  οικονομική βοήθεια από την Πολιτεία, για την περίπτωσή μας (ΑΣ ΡΗΓΑΣ) δίνουν 220 ευρώ το μήνα όταν τα έξοδα των προπονητών ανέρχονται σε πολύ περισσότερο από το δεκαπλάσιο των 220 ευρώ).
Με αυτή τη ΒΟΗΘΕΙΑ εκ μέρους της Πολιτείας είναι μονόδρομος -για να λειτουργήσουν οι σύλλογοι- να «στηρίζονται» στις συνδρομές των παιδιών που έρχονται να γνωρίσουν τον αθλητισμό (δεν θα έπρεπε) και στο φιλότιμο όσων αγαπούν και νοιάζονται για το σύλλογο.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΑΚΘ 2022-23

Φ1 2120 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΑΚΘ_signed

ΚΑΛΟ  ΥΠΟΛΟΙΠΟ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

print

Written by