ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΜΕΧΡΙ 31.1.23

Πληροφορούμαστε σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσω της κ. Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α.  Ανατ. Θεσς/νίκης κ. Κονακλή, ότι υπάρχουν σχολεία που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν και επιθυμούν να το κάνουν τώρα.

Από την πλευρά μας υπάρχει διάθεση (όσο είμαστε γεροί) να γνωρίσουμε το επί κοντώ σε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται, μέσα από το πρόγραμμα «παίζω επί κοντώ».

Εφόσον και η Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α. της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Θεσσαλονίκης κ. Κώμη Κονακλή δεν έχει πρόβλημα, δίνουμε και επίσημα μια 2η ευκαιρία σε όσα σχολεία δεν πρόλαβαν να δηλώσουν (μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου) να δηλώσουν ΤΩΡΑ.

Όσα σχολεία επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «παίζω επί κοντώ» μπορούν να το κάνουν από σήμερα, υπάρχουν ελεύθερες ημέρες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Θα πρέπει όμως να βιαστούν να οριστικοποιήσουν  την ημερομηνία (από τις διαθέσιμες ημερομηνίες που φαίνονται στον  πίνακα που ακολουθεί) μέχρι και 31 Ιανουαρίου.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε στη διάθεση του κάθε Σχολείου όλο το χρόνο χωρίς προγραμματισμό, θέλουμε να είμαστε συνεπείς  και στις άλλες μας υποχρεώσεις.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ -ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Τελευταία Ενημέρωση 14.2.23

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ»

  1. Εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας με ε-μαιλ στην κ. Κονακλή.
  2. Σας δίνει το Ο.Κ. και το ε-μαιλ του συλλόγου να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  3. Σας στέλνουμε πληροφορίες «ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ».
  4. Επιλέγετε ημερομηνία (από τις ελεύθερες του παραπάνω πίνακα)  μόνον ΤΡΙΤΕΣ ή ΠΕΜΠΤΕΣ (το τετράγωνο είναι πράσινο) και μας ενημερώνετε.
  5. Σας στέλνουμε την ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της συμμετοχής του Σχολείου σας.

Να είστε καλά

Φώτιος Κατσίκας

print

Written by