ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΑ 200Μ Κ18 (Γ) 34 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ Η “ΓΑΖΕΛΑ” ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΝΤΟΥΓΚΟΥ

Πολύ μεγάλη επίδοση πέτυχε η «ΓΑΖΕΛΑ» ΤΟΥ ΡΗΓΑ – ΒΕΑΤΡΙΚΗ-ΚΑΛΥΨΩ ΝΤΟΥΓΚΟΥ στα 200 μ. κλειστού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2023 που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ.  της Αθήνας.

Στον τελικό των 200 μ. (Γ), στην (1η τελική σειρά) τερμάτισε 1η με χρόνο 25”01 επίδοση που καταρρίπτει το μέχρι σήμερα ρεκόρ της ΜΑΡΙΝΑΣ ΒΑΣΑΡΜΙΔΟΥ από τις 16/01/1989, ρεκόρ που άντεξε για 34 χρόνια!

Και μόνο το γεγονός ότι για 34 χρόνια καμία από τις σπουδαίες αθλήτριες που πέρασαν από το αγώνισμα δεν κατάφερε να το καταρρίψει δείχνει το ΜΕΓΕΘΟΣ της επίδοσης της ΓΑΖΕΛΑΣ σε σχέση με την ηλικία της.

ΒΕΑΤΡΙΚΗ 200 1η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ  1Η

ΒΕΑΤΡΙΚΗ 200 ΤΕΛΙΚΟΣ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ) 4Η

Μπράβο στη ΒΕΑΤΡΙΚΗ-ΚΑΛΥΨΩ ΝΤΟΥΓΚΟΥ,

Μπράβο στο προπονητικό team των γκρουπ των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που γαλούχησε τη Βεατρίκη από την ηλικία των 6 χρόνων.

Μπράβο στον προπονητή της κ. Λάζαρο Τοσίδη  που τα τελευταία χρόνια την καθοδηγεί και της δείχνει τον τρόπο να ξεδιπλώνει σταδιακά και αβίαστα τα χαρίσματά της.

Μπράβο στην οικογένεια (κ. Σαμουήλ και κ. Αναστασία Ντούγκου) ως αναγνώριση του τι κατάφερε η οικογένεια με το παιδί της και δεν αναφερόμαστε μόνον στα αθλητικά της προσόντα αλλά και στον χαρακτήρα και τον τρόπο συμπεριφοράς της που για όλους μας στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχουν τον πρώτο λόγο.  Το δικό μας Μπράβο έχει μικρή σημασία αλλά θέλουμε να το λέμε και ας γνωρίζουμε ότι είναι περιττό.

«Η Γαζέλα» και η Οικογένεια το βροντοφωνάζουν σε όλες τους τις εκδηλώσεις  -χωρίς να αρθρώσουν κουβέντα-!
–  Στην ερώτηση: Πώς τα καταφέρνουν;
–  Η απάντηση:   Είναι το παράδειγμα της συμπεριφοράς των γονέων στη ζωή, σε συνδυασμό με  σκληρή δουλειά στο χαρακτήρα του παιδιού,  από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, που φέρνει τα αποτελέσματα. Ένας Θεός ξέρει τι τραβούν οι άνθρωποι από το αχώνευτο όμως δεν σταματούν να προσπαθούν! (Όταν το σίδερο είναι ζεστό  σιάζει) και η Βεατρίκη χρειάζεται ακόμη … σιάξιμο!

Η συνεχής και αόρατη παρουσία του κ. Σαμουήλ και της κ. Αναστασίας -χωρίς ποτέ να είναι μπροστά- είναι η επιθυμητή συμπεριφορά των γονέων για ασφαλή πορεία των παιδιών τους (και ας φωνάζουν τα «αχώνευτα» όταν λόγω εφηβείας τα βλέπουν αλλιώς).

 

ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ 2023

Από αυτά τα γκρουπ ξεκίνησε και η Βεατρίκη και μακάρι και άλλα παιδιά να φτάσουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Κ18 ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΒΑΣΑΡΜΙΔΟΥ που από σήμερα 19.2.23 πέρασε στην ιστορία.

Αγώνισμα Επίδοση Όνομα Eτ. Γεν. Σωματείο Αγώνας Πόλη Ημ/νία
200 μ 25.03 ΒΑΣΑΡΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ 1972 ΓΣ ΛΙΒΥΚΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΑΛΗΡΟ 16/01/1989

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ Κ18 ΤΗΣ ΒΕΑΤΡΙΚΗΣ ΝΤΟΥΓΚΟΥ  που από σήμερα θα κοσμεί τις λίστες των ρεκόρ του ΣΕΓΑΣ.

Αγώνισμα Επίδοση Όνομα Eτ. Γεν. Σωματείο Αγώνας Πόλη Ημ/νία
200 μ 25.01 ΒΕΑΤΡΙΚΗ- ΚΑΛΥΨΩ ΝΤΟΥΓΚΟΥ 2006 ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π.Π. ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟ 19/02/2023

 

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Πολύ καλά τα πήγε και ο δεύτερος αθλητής του κ. Λάζαρου Τοσίδη, ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Ντανιέλ) στα 200 μ. όπου με 22”99 που αποτελεί νέο απόλυτο ατομικό ρεκόρ(κλειστού και ανοιχτού) ήταν 2ος στη σειρά του και 16ος σε σύνολο 32 συμμετεχόντων.

Δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε τη συμβολή της υπευθύνου της αποστολής κ. Θεοδωρίδου Μαρκέλλας-Θεοπούλας που αν και δεν αγωνίστηκε τα πήγε περίφημα στο συντονισμό της αποστολής. Μπράβο κ. Μαρκέλλα δεν αγωνίστηκες εσύ για να προσέχεις την … αχώνευτη!
Σημαντική και η συμμετοχή στην ψυχολογία των αγωνιζομένων του Γιάννη Ντούρου στο κλίμα της 2ης ημέρας ο οποίος αγωνίστηκε την πρώτη ημέρα και έκανε το ρεκόρ του στο επί κοντώ με 4.70.

Η αποστολή μετά τις απαραίτητες ενέργειες του προπονητή και των υπευθυνων του ΣΕΓΑΣ για την κατοχύρωση του ρεκόρ, ξεκίνησε για την επιστροφή που αναμένεται ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ μετά τα μεσάνυχτα.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  – ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ, να προσέχετε τον οδηγό.

ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

print

Written by