ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ «ΕΠΑΙΞΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ»

Ακόμη ένα Δημοτικό Σχολείο το 1ο του Ασβεστοχωρίου της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, γνώρισε το άλμα επί κοντώ σε εύκολη, παιγνιώδη, ενδιαφέρουσα και συναρπαστική μορφή.

Δεκαεννέα (19)μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ τάξης ήρθαν στην αίθουσα επί κοντώ (Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) του Καυτανζογλείου Σταδίου και για δύο ώρες δεν σταμάτησαν να προσέχουν και να εκτελούν νέες ασκήσεις τις οποίες αργότερα συνέθεσαν σε υπέροχα άλματα με το κοντάρι.

 Όλοι ήταν υπέροχοι από τον πιο «ψηλό» μέχρι την πιο «όμορφη», όλοι κατάφεραν να  πιαστούν από το κοντάρι και να ταξιδέψουν, άλλοι για λίγο και άλλοι για περισσότερο. Όπως πάντα μερικοί ξεχώρισαν έδειξαν ότι «το έχουν» αφού πήραν τον ρυθμό του άλματος και με κάθε προσπάθεια γίνονταν και καλύτεροι.

Αυτά που κατάφεραν με την πρώτη τους επαφή με το αγώνισμα είναι αξιοθαύμαστα. Αν δε λάβουμε υπόψη ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές  μεταξύ αγοριών και κοριτσιών δεν θα μας παραξενέψει που τα κορίτσια τα κατάφεραν εξ ίσου καλά (για να μην πω και καλύτερα από τους αχώνευτους!).

Ευχαριστούμε τις συναδέλφους κ. Πόλυ και κ. Στέλλα που συνόδευαν τα παιδιά και σε όλη τη διάρκεια των ασκήσεων αλλά και του αγώνα δεν έπαψαν να διορθώνουν τα μικρά ή μεγαλύτερα λάθη των παιδιών.

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

  1. ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΔΑΝΑΗ            2.30
  2. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ   2 .20
  3. ΣΙΔΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ         2.20
  4. ΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ            2.20
  5. ΜΠΑΓΙΟΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ    2.05
    6. ΛΑΠΠΑΣ ΜΙΛΤΟΣ                 1.90
    6. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 1.90
    6. ΤΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ                     1.90

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ η κ. Καφφέ Στέλλα (συνοδός Γυμνάστρια) που παράλληλα με τα καθήκοντα της γραμματείας (συμπλήρωνε το πινάκιο του αγώνα) συμμετείχε και στον αγώνα και μέχρι το 2.30 που δοκίμασε ήταν υπέροχη! Ευτυχώς που δεν δοκίμασε παραπάνω γιατί το ρεκόρ των αγώνων που είναι 2.50 σίγουρα κινδύνευε!

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Οι δύο συνήθεις ύποπτοι η κ. Κώμη Κονακλή Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α. Ανατ. Θεσσαλονίκης και ο κ. Μακρής Νίκος συνδετικός κρίκος της ΔΙ.Π.Ε.Α.Θ. και του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, γενεσιουργός αιτία του προγράμματος «παίζω επί κοντώ» στα Δημοτικά Σχολεία  της Ανατ. Θεσσαλονίκης, ήταν και πάλι παρόντες.

Όχι μόνον βοήθησαν όπως κάθε προηγούμενη φορά αλλά αυτή τη φορά ήρθαν και με τα αυτοκίνητα γεμάτα τρόφιμα και είδη ρουχισμού τα οποία συγκέντρωσαν από το διοικητικό προσωπικό της  ΔΙ.Π.Ε.Α.Θ. και τα έφεραν να προστεθούν στα συγκεντρωθέντα από τα μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και όλα μαζί να φτάσουν στις νταλίκες του κ. Ισμαήλ Σονάϋ που καθημερινά ταξιδεύουν για τις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας.
Οι φωτογραφίες από τη μεταφορά των συγκεντρωθέντων -με δρομολόγια- από τον κ. Καρματζόγλου Συαύρο.

Κυρίες Κύριοι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

print

Written by