ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΟΧΗΣ-2 (ΣΤ΄ ΤΑΞΗ) ΞΑΝΑΕΠΑΙΞΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Όταν το ενδιαφέρον των διδασκόντων για να προσφέρουν στα παιδιά τους το κάτι παραπάνω “ξεχειλίζει” τότε όλα είναι δυνατά. Για δεύτερη φορά Γυμνάστρια του σχολείου κ. Καλλιόπη Πλέσσα οδήγησε τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Εξοχής (της ΣΤ τάξης αυτή τη φορά), στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για να αποκτήσουν ακόμη μία αθλητική εμπειρία, να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ. Τη φορά αυτή τα παιδιά συνόδευαν και οι Δασκάλες τους κ. Μαρία Γαρίτση και Σεβαστή Καρύπη.

Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν στο να υλοποιηθεί αυτή η εξόρμηση.
Συγχαίρουμε τη Διεύθυνση του Σχολείου που επέτρεψε τη μετακίνηση εκτός Σχολείου των παιδιών, τη Γυμνάστρια κ. Πλέσσα που με δική της πρωτοβουλία έγινε πράξη η εκδήλωση και τις Δασκάλες των παιδιών που ανέλαβαν την ευθύνη να συνοδεύσουν τα παιδιά τους με το Λεωφορείο αλλά και να βοηθήσουν στη γραμματεία και τη “διοικητική μέριμνα” (γκοφρετάκια) των παιδιών.

Τα παιδιά της ΣΤ τα πήγαν περίφημα «ψηλοί» και «όμορφοι» ένωσαν τις δυνάμεις τους και με αιχμή του δόρατος την υπέροχο Ορφέα Γρηγοριάδη  (που με σύνεση και  προσπάθεια μπορεί να καταφέρει πολλά, ακούς Ορφέα!), κατάφεραν να φέρουν το σχολείο τους στις πρώτες θέσεις, ως προς την επίδοση.

Παρόντες και όχι διακοσμητικά οι συνήθεις ύποπτοι κ. Κώμη Κονακλή Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α. Ανατ. Θεσσαλονίκης όσο και ο κ. Νίκος Μακρής.
Τόση είναι η εξοικείωσή τους με τη δομή του προγράμματος που πλέον δεν ανησυχούμε. Και οι δύο είναι σε θέση να παρουσιάσουν το πρόγραμμα, ίσως και καλύτερα από τη δική μας παρουσίαση, αφού με την εμπειρία τους μπορούν να επιλέγουν τα πλέον βασικά στοιχεία για την εξοικείωση των παιδιών με το αγώνισμα, τηρώντας παράλληλα τα βασικά μέτρα ασφαλείας. Κυρία Κώμη, κύριε Νίκο, πως βλέπετε την πρόταση “η επόμενη παρουσίαση να είναι δική σας”;  (εγώ θα είμαι βοηθός σας)!

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το 2.50 του Ορφέα Γρηγοριάδη,  που είναι ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης των σχολείων που μέχρι στιγμής έλαβαν μέρος στο  πρόγραμμα παίζω επί κοντώ, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις των άλλων παιδιών επιτρέπει  την κ. Πλέσσα να είναι περήφανη για τα παιδιά της. Όλα τα παιδιά τα πήγαν υπέροχα ακόμη και ο κολλητός μου «ο ποδοσφαιριστής» που στην αρχή ήταν όλο κίτρινες κάρτες, στο τέλος τις έσβησε όλες “ο αχώνευτος”. Μπράβο σε όλα τα παιδιά – τα πήγατε περίφημα.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

  1. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ                  2.50 (ισοφάριση ρεκόρ Δ. ΣΧ.)
  2. ΓΕΡΟΝΤΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ                    2.05
  3. ΜΑΝΑΒΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ                        2.05 (Παράξενο! και ψηλή και όμορφη) ε! πως γίνεται;
  4. ΑΜΤΙΑΣ ΒΑΝ ΜΠΕΜΕΛΕΥ              2.05
    5. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΝΕΦΕΛΗ           1.90
    5. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ                         1.90

Τα παιδιά του Δ. ΣΧ. ΕΞΟΧΗΣ με τη Γυμνάστριά τους κ. Καλλιόπη Πλέσσα, τις συνοδούς Δασκάλες τους κ. Μαρία Γαρίτση και Σεβαστή Καρύπη και τους κ. Κώμη Κονακλή ΥΦΑΣΧΑ  και Νίκο Μακρή σε μαι αναμνηστική φωτογραφία στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

print

Written by