ΚΑΙ ΤΟ 21ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Ακόμη ένα σχολείο πέρασε από το πρόγραμμα «Παίζω επί κοντώ» και σε γενικές γραμμές άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. (Οι εντυπώσεις θα ήταν πολύ καλύτερες αν μερικοί «κούκλοι» δεν σαμποτάριζαν το σχολείο τους).

Στην αρχή «κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή» για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, με τα παιδιά να είναι «άψογα».

Η συνέχεια είχε τα πάνω της και τα κάτω της κυρίως στο θέμα της πειθαρχίας εξαιτίας μερικών «κουτσομπόληδων». Η αλήθεια είναι ότι το γκρουπ παρουσίαζε ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Το θετικό είναι ότι όσο πλησιάζαμε στα δύσκολα τόσο καλύτερα λειτουργούσαν.

Όλα τα παιδιά δοκίμασαν τις εισαγωγικές ασκήσεις και σχεδόν όλα τόλμησαν να δοκιμάσουν και άλματα με το κοντάρι, χαμηλά στην αρχή υψηλότερα στη συνέχεια.

Το ότι το γκρουπ ήταν πολυπληθές (28 άτομα) και αρκετοί από τους κούκλους «για να δέρνεις όλη μέρα»… είχε ως αποτέλεσμα και περισσότερο χρόνο να χρειαστούμε αλλά και λιγότερες προσπάθειες να κάνει το κάθε παιδί, κάτι που είχε επιπτώσεις στο «ρυθμό» του άλματος.

Τρείς μαθητές πέρασαν το 2.05 ένας το 1.90 και 5 το 1.70.

Νικητές ήταν οι:

1η Βερνάρδου Δήμητρα 2.05

2ος Αντωνόπουλος Ερμής 2.05

2ος  Νικηφορίδης Χρήστος 2.05

4ος Αντωνόπουλος Αχιλλέας 1.90

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια την κ. Κώμη Κονακλή ΥΦΑΣΧΑ της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης , τον κ. Λαϊνάκη Γεώργιο ΠΕ11 και τις δύο κ. Μαρίες που βοήθησαν η μία στη γραμματεία και στα γκοφρετάκια και η άλλη με το κινητό φαρμακείο έτοιμη να προσφέρει τις  «πρώτες βοήθειες» που ευτυχώς δεν χρειάστηκαν.

print

Written by