ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ “OLYMPIC DAY RUN”

Ακόμη μια εκδήλωση που λόγω καιρού αλλά και καλής διοργάνωσης η συμμετοχή των αθλητών αλλά και των οικογενειών τους ήταν μεγάλη. Διεξήχθησαν τρεις αγώνες δρόμου, τα 1500, τα 5.000 και τα 10000 μέτρα.

Η συμμετοχή των οικογενειών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ περιορίστηκε κυρίως στις οικογένειες των Ακαδημιών όπου αρκετοί γονείς αλλά και μικρότερα αδέλφια των αθλητών μας έτρεξαν ο καθένας με το δικό του στόχο.

Όποιος και αν ήταν ο στόχος τους όλοι καταχάρηκαν τη συμμετοχή του και μερικοί, όπως τα αδέλφια Σονάυ (Νεφέλη και Ορφέας) κατάφεραν όχι μόνο να περάσουν τους γονείς τους! αλλά και να είναι στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας τους .
ΜΠΡΑΒΟ παιδιά, αυτό σημαίνει ότι το έχετε με την αντοχή, όσο πιο σοβαρά ασχοληθείτε με την προπόνηση τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

Μπράβο στο προπονητικό team  των Ακαδημιών (κ. Σοφία, κ. Μανώλη κ. Κατερίνα) που φρόντισαν για τις δηλώσεις και το συντονισμό των συμμετεχόντων.

Μπράβο στους Διοργανωτές, τα πήγαν περίφημα.

Μπράβο στους Γονείς και κηδεμόνες που άρπαξαν την ευκαιρία να προσθέσουν αυτές τις πολύτιμες «πατεροώρες» και «Μητεροώρες» συμμετοχής μαζί με τα παιδιά τους στην εκδήλωση.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές που προσπάθησαν και κατάφεραν να τερματίσουν είτε κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούσαν είτε πηγαίνοντας χαλαρά στο ρυθμό που τους υπαγόρευε η προπονητική τους κατάσταση αλλά και η σχέση τους με την αντοχή…

Οι φωτογραφίες από τον αγώνα των 1500μ.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 8 Απριλίου στο Καυτανζόγλειο με το Διασυλλογικό των κ16 για τους γεννημένους το 2008-2009 και 2010.

print

Written by