ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  – ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ 6.4.23

 Έγινε πλέον παράδοση, το Διοικητικό Συμβούλιο να συσκέπτεται και να αποφασίζει σε ταβέρνα. «Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια» και ίσως είναι το κίνητρο μερικών μελών του Δ.Σ. να «τα δίνουν όλα» στις εκλογές για να καταφέρουν να βρεθούν στο Δ.Σ.!

Με μία πρόωρη αναχώρηση του Αντιπροέδρου κ. Σαμουήλ Ντούγκου, λόγω επιστροφής από τους σχολικούς αγώνες της Ελευθερούπολης  της Βεατρίκης*, τα υπόλοιπα μέλη δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ώρα και βάλθηκαν να τελειώσουν πρώτα όλα τα θέματα (μεζέδες) πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής, κατάκοποι και φουσκωμένοι από την υπερπροσπάθεια να λύσουν όλα τα προβλήματα (μέχρι να φτάσουν και στο υπέροχο γλυκό)!

Μην περιμένετε να σας πούμε τις αποφάσεις του Δ.Σ. απλά σας περνάμε μερικές φωτογραφίες που βγάλαμε στην Ταβέρνα Η ΑΜΠΕΛΟΣ με τον ιδιοκτήτη της κ. Ρίζο Πατουσή με φόντο τον υπέροχα ανακαινισμένο χώρο.

* [Η Βεατρίκη Ντούγκου αγωνίστηκε στην Γ Φάση των Σχολικών στα 200μ και με 25,87 (-2,7) και δύσκολες συνθήκες ήταν πρώτη και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Σχολικό που θα γίνει στις 4-5 Μαΐου και πάλι στην Ελευθερούπολη].

print

Written by