Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ (7) ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ ΕΓΙΝΕ – Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Από το 2022 ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να συμπληρώσουμε τη συλλογή των Δεκάδων κονταριών που διαθέτει ο  ΑΣ ΡΗΓΑΣ με κοντάρια -κυρίως μικρά- για τους νέους αθλητές και αθλήτριες  (τα οποία έσπασαν και μας λείπουν).

Στην ανακοίνωση που βγάλαμε κάπου τον Οκτώβριο του 2022 ενεργοποιήθηκαν μόνον λίγοι, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια συλλογής χρημάτων για κοντάρια, θεωρώντας ότι βάζουμε δύσκολα στους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η προσφορά του κ. Χριστοδούλου Μιχαήλ που μας είπε «θα σας δώσω σε 3 δόσεις τα όσα μπορώ» μας έκανε να το πάρουμε ξανά ζεστά.

Λίγο από τα μέλη του Δ.Σ. λίγο από προπονητές, φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου, λίγο από τους κηδεμόνες των παιδιών που κάνουν επί κοντώ ή και άλλα αγωνίσματα,  συγκεντρώσαμε ένα ποσό με το οποίο θα μπορούσαμε να αγοράσουμε δύο-τρία κοντάρια.

Παραγγείλαμε (7) κοντάρια με σκοπό να βάλει ο σύλλογος τα όσα επί πλέον χρήματα θα χρειαστούν.

«ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ»

Όμως υπάρχουν αθλητές και κηδεμόνες ακόμη  και ανάμεσα σε όσους κάνουν επί κοντώ που δεν γνωρίζουν για την προσπάθειά μας να αγοράσουμε κοντάρια, κυρίως για τους νέους αθλητές.

Θέλουμε απλά να τους το γνωστοποιήσουμε χωρίς όμως να πιέσουμε κανένα γονέα ή κηδεμόνα να συνδράμει εάν ο προϋπολογισμός της οικογένειας δεν το επιτρέπει.

Για να μην έρθει όμως εκ των υστέρων κάποιος γονέας και μας πει «θα ήθελα να βοηθήσω και εγώ, με τα όσα μπορώ, αλλά «δεν το ήξερα», περνάμε αυτήν την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ανακοίνωση.

 

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Τα ποσά που συγκεντρώσαμε από όσους μέχρι στιγμής βοήθησαν  (σε τυχαία φθίνουσα σειρά) φαίνονται στο τέλος (μετά τον πίνακα).
Τώρα το ξέρετε,
όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην αγορά των κονταριών δίνετε το ποσό που μπορείτε «δεν θέλουμε κανένας να ζοριστεί» αλλά …  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ – Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μολονότι ο σύλλογος φρόντισε να αποκτήσει  VAT ώστε, ως αθλητικός σύλλογος να μην πληρώνει Φόρο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές,  οι τιμές των κονταριών είναι απλησίαστες.
Το μικρότερο κοντάρι κοστίζει χωρίς φόρο 400 ευρώ και το 4.30/66 φτάνει στα 624 ευρώ!
Στο τιμολόγιο της ESSX βλέπετε τις τιμές των κονταριών που παραγγείλαμε.
ESSX – ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ

 

Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ  3.490,10 ΕΥΡΩ για 7 κοντάρια (500 ευρώ το κοντάρι στοιχίζουν).
Payment AS RIGAS to essx

Τα κοντάρια πληρώθηκαν από το Ταμείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τη βοήθεια των φίλων που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα και θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη σε περίπου μια βδομάδα από σήμερα (24.4.23).

Με σταράτα λόγια και χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά …. ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ είναι αγώνισμα το οποίο απαιτεί τη συμμετοχή των αθλητών στα έξοδα αγοράς των κονταριών.
Μπορεί να μη ζητάμε από τους αθλητές να πληρώσουν  καθένας το κοντάρι του, αλλά ζητάμε τουλάχιστον να δείχνουν ότι νοιάζονται και ότι είναι κοντά στο σύλλογο.
Το να τσοντάρουν όσοι μπορούν
στην αγορά των κονταριών που χρησιμοποιούν, όχι μόνο βοηθάει το σύλλογο να σταθεί οικονομικά, αλλά δίνει και το ερέθισμα στους αθλητές να προσέχουν τα κοντάρια τους όταν καταλάβουν τον κόπο με τον οποίο αποκτήθηκαν.

Ε! αυτό το θέλουμε και είναι ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να δεχτούμε αθλητή να κάνει άλμα επί κοντώ.

Δείξτε μας ότι εκτιμάτε την προσπάθεια που κάνουμε, να κρατήσουμε το σύλλογο  «στιβαρό», ώστε επάνω του να στηριχτούν τα παιδιά μας και με τη βοήθεια των προπονητών τους  να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.
Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα   —- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ 
(IBAN) : GR2201102110000021148010248

Με αφορμή την παλιά μας αθλήτρια Κατερίνα Κόλλια του Ηρακλή και της Ισαβέλας, που από όποιο μέρος του κόσμου και να βρίσκεται είναι πάντα “κοντά στο σύλλογο”, περνάμε  τον αριθμό λογαριασμού της Τραπέζης του συλλόγου, που μας τον ζήτησε, αλλά και για όποιον άλλον “ίσως” τον χρειαστεί.
Η Κατερίνα ανήκει στην κατηγορία των  “ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ” που πέρασαν από το σύλλογο και είμαστε ευτυχείς που δεν μας ξεχνάει.
Τι άλλο να θελήσουμε … με την αγάπη των αθλητών μας  … τα έχουμε ΟΛΑ.
Και εμείς σε αγαπάμε Κατερίνα … να είστε ΟΛΟΙ … καλά.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την προσφορα σου…

1η)  Φωτογραφία: Κατερίνα Κόλλια, Μαρία Θεοφανίδου, Δημήτρης (ξάδερφος), Δημήτρης (Πατσουκάκης) κάπου το 1999 στο Παλαί!  2η)  Φωτογραφία αδελφές Κατερίνα και Μαργαρίτα Κόλλια.

 

ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΝΙΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ

Ο κ. Ανδρέας Παπαθανασίου είναι Φίλαθλος αγαπάει το στίβο και πολλές φορές τον συναντήσαμε σε αγώνες στο Καυτανζόγλειο, στους Αμπελόκηπους αλλά και αλλού. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Σήμερα μας πήρε τηλέφωνο και ορθα κοφτά μας είπε: “Διάβασα στη σελίδα σας για την προσπάθεια να αγοράσετε κοντάρια και θα ήθελα να βοηθήσω”. Δώσαμε ραντεβού στο Καυτανζόγλειο, ήρθε και μου έδωσε τον “οβολό” του για τα κοντάρια.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα κ. Ανδρέα Παπαθανασίου και  θα ήταν μεγάλη τιμή για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ εάν αποδεχόσασταν την πρόσκλησή μας να σας εγγράψουμε στα ενεργά μέλη του συλλόγου μας.

α/αΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΙΔΙΟΤΗΤΑΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩΑΘΛΗΤΕΣ
1ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔ.Σ.
2ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣΜΕΛΟΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
3ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ Στ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ  Αθ.Δ.Σ.ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
4ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣΔ.Σ.
5ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΜΕΛΟΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
6ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΗΔΕΜΟΝΑΣΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ
7ΜΑΝΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΔ.Σ.
8ΜΟΥΡΟΥΔΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣΔ.Σ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΣΑΜΟΥΗΛΔ.Σ.ΒΕΑΤΡΙΚΗ
10ΠΑΝΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕ.Ε.
11ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣΔ.Σ.
12ΠΑΣΣΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΔ.Σ.ΠΟΛΙΝΑ
13ΡΙΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΦΙΛΟΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
14ΣΠΗΛΙΟΣ Δ. – ΕΔΙΠΠΙΔΗ Χ.Δ.Σ.ΣΠΗΛΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
15ΦΩΤΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΜΕΛΟΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
16ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
17ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΚΗΔΕΜΟΝΑΣΑΝΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΑΓΝΗ, ΑΡΓΥΡΩ
18ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣΦΙΛΑΘΛΟΣ
19ΚΟΛΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΠΑΛΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ - ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
20ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ
21ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΉ ΜΗΤΕΡΑΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
22ΒΕΖΥΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΜΗΤΕΡΑΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
23ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣΦΙΛΟΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
24

 

ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ (σε τυχαία φθίνουσα σειρά) είναι:

400, 350, 300, 200, 200, 200, 200, 100, 100, 100, 100, 100, 100, 90, 50, 50, 50, 50, 50, 40, 30, 20.

print

Written by