ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ -ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ- ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ18

Επειδή οι αγώνες δεν είναι μόνον επιδόσεις, ρεκόρ και βαθμολογίες, ας περάσουμε και λίγο στα ψιλά γράμματα. Ας περάσουμε σε διάθεση προσφοράς προς τους  συναθλητές μας  και το σύλλογο, αλλά και στην εμφάνιση μερικών κυρίως κοριτσιών στους έρχονται στους αγώνες με μπλουζάκια και μπουστάκια που δεν έχουν καμία σχέση με το σύλλογο.

ΖΩΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ:
Η Γεωργία (με το άσπρο μπουφάν) σύμφωνα με τον προπονητή της  …
«Παρά το τραυματισμό της (έχει μια μικρή θλάση στο τετρακέφαλο όλη την εβδομάδα) «έσφιξε τα δόντια» και αγωνίστηκε προσπαθώντας για το καλύτερο.  Αν και έμεινε μακριά από αυτό που μπορούσε να πετύχει, αν ήταν καλά, μετά το Μήκος προσφέρθηκε να τρέξει και στη σκυταλοδρομία 4Χ100 αφενός μεν για να συμπληρωθεί η ομάδα αλλά και για να βοηθήσει βαθμολογικά το σύλλογο.

Μπράβο Γεωργία έδειξες ότι είσαι κοντά στις συναθλήτριές σου και κοντά στο σύλλογο αφού αν και τραυματισμένη έκανες το καλύτερο που μπορούσες.

 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μολονότι είναι υποχρέωση των αθλητών να αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου, και σε κάθε προκήρυξη υπάρχει η πρόταση:  …..

12.ΓΕΝΙΚΑ :
Όλοι οι αθλητές πρέπει απαραίτητα όταν αγωνίζονται να φορούν την επίσημη στολή του σωματείου τους.

Μερικά κορίτσια νομίζουν ότι μπορούν να εκθέτουν το σύλλογο φορώντας οτιδήποτε άλλο εκτός από την επίσημη στολή (φανέλα ή μπουστάκι) του συλλόγου.

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 1) Για το επίπεδο των διασυλλογικών πρωταθλημάτων είναι το κόκκινο μπλουζάκι που όλοι οι αθλητές πρέπει να έχουν και να φορούν στους αγώνες. Όποιος δεν έχει θα πρέπει πριν από τους αγώνες να το ζητήσει από τον προπονητή του ή (τα κορίτσια από την Έφορο των Γυναικών κ. Χριστίνα Εδιππίδη και τα αγόρια από τον Έφορο των Ανδρών κ. Σπήλιο Δημήτριο ή τον Γενικό Αρχηγό κ. Καρματζόγλου Σταύρο ή ακόμη και από την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη).

2) Για τους Πανελλήνιους Αγώνες επίσημη στολή είναι είτε το κόκκινο μπλουζάκι είτε η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ αγοριών και κοριτσιών, τις οποίες ο σύλλογος παρήγγειλε για τους αθλητές που διεκδικούν θέση για τους Πανελλήνιους αγώνες.

Οι προπονητές έδωσαν τα στοιχεία των αθλητών, που η προσπάθειά τους και η συνέπειά τους στις προπονήσεις -δικαιολογεί την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ- των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.
Η αγωνιστική στολή ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ας αποτελέσει και ένα ερέθισμα -ΚΙΝΗΤΡΟ- για σοβαρή προσπάθεια ώστε “να καταφέρω να πιάσω τα όρια και να προκριθώ για τους Πανελλήνιους αγώνες”, τότε θα έρθει ως επιβράβευση και η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους όσους την δικαιούνται.

Μέχρι τότε,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ή ΑΘΛΗΤΡΙΑ δεν θα δηλωθεί ή δεν θα του επιτραπεί να αγωνιστεί αν εμφανίζεται στους αγώνες … όπως και στην παραλία!
Μήπως ακούει κάποια με το όνομα ΝΕ Πα 2008;
Μήπως ακούν τα κορίτσια του επί κοντώ και όλα τα κορίτσια της 4Χ100 στο Κ18;
Μέχρι και η φωτογραφία θολή βγήκε … Αχώνευτες!   Κοιτάξτε τα αγόρια …  Κύριοι!

Οι φωτογραφίες των κούκλων καταφθάνουν.
Ευχαρίστως τις περνάμε γιατί είναι όλοι κούκλοι, ιδιαίτερα ο Γενικός Αρχηγός κ. Καρματζόγλου Σταύρος που κάνει την απονομή στους νικητές το άλματος επί κοντώ (1ος Γκέκας Παναγιώτης, 2ος Γεωργιάδης Γεώργιος, 3ος Λαμπριανίδης Θεμιστοκλής (αδελφός του Καρματζόγλου Αναστάση-Άγγελου… άλλο “μούτρο” και ο μικρός)!

 

 

Όσο έρχονται φωτογραφίες απο το Διασυλλογικό Κ18 θα τις περνάω εδώ:

Σονάυ Ορφέας 3ος  1500.
Δίπλα, η Μαρκέλλα που έστειλε τις φωτογραφίες (σε ευχαριστούμε),  με τη Δήμητρα Σολομωνίδου, μας λείπεις ρε!).

print

Written by